Annonse

Aktuelt

25. september: Veien videre for internasjonalt reiseliv

Året 2020 startet så bra for mange av oss, men så ble plutselig alt helt forandret, skriver Arne Sundt-Bjerck i Antor, og inviterer til en oppdatering fra internasjonalt reiseliv 25. september.

Anders og Timothy har som de fleste andre nordmenn feriert hjemme i Norge i år, men Hvaler-skjærgården og andre norske reisemål er heller ikke å forakte. (Foto; Ellen K. Øren).

Alle som jobber med reiseliv har fått merke hvor sårbar verden er, og hvor dramatiske konsekvenser pandemien og de innførte tiltakene har fått..! Selv om veien tilbake er lang og kronglete, er det viktig å ikke miste håpet og troen på fremtiden, og det er mange som bare venter på muligheten for å kunne reise utenlands igjen, heter det i invitasjonen.

Ivrige etter å komme i gang igjen.

– Alle som er opptatt av og jobber med internasjonalt reiseliv er ivrige etter å komme i gang igjen! Derfor har et antall nasjonale turistkontorer og deres partnere, inkludert flere internasjonale flyselskaper, blitt enige om å gjennomføre dette arrangementet for å bidra med sin informasjon, skriver Arne Sundt-Bjerck i invitasjonen.

Mulig å knytte kontakter

Selv om dette arrangementet selvsagt vil bli tilpasset gjeldende smittevernregler, vil det fortsatt bli mulig å knytte nye kontakter og få relevant informasjon, noe som nok er enda viktigere i krisetider. Først og fremst vil aktørene orientere om status knyttet til situasjonen, aktuelt produkttilbud, mulige restriksjoner og hva som i praksis kan tilbys de reisende i tiden som kommer. Tross alt vil det også kunne skje mye frem til slutten av september.

Presentasjon, dialog og mingling

Det blir en presentasjon fra hver av deltagerne, samt muligheter for dialog med de man særlig ønsker å treffe og litt felles mingling (med nødvendig sosial distanse). Det blir også servert litt enkel mat, i en form som er i tråd med gjeldende regler for smittevern på det aktuelle tidspunktet. Alle påmeldte blir holdt løpende oppdatert om hvilke aktører som deltar fra turistkontorene og andre samarbeidspartnere.

Kommentarer

Annonse