Annonse

Pressemeldinger

Pearl Journey feirer 20 år i Tanzania

Til deg som ser etter et annerledes konsept med reiseliv

GENUINE REISEMÅL byr vi på for at du skal få muligheten til å ferdes der ikke mange andre turister drar. Noen få eksempler her, alt basert på og presentert  av våre enestående verter på det enkelte stedet:

Lokal mat og vin står alltid sentral når du reiser med oss. Den tilberedes på tradisjonelt vis og med bruk av råvarer som finnes på stedet.
Musikk og dans har sitt særpreg de fleste steder
Kunst og historie setter dagen i dag i perspektiv.

VARIGE SPOR
skapes fordi du får en helt annerledes reise, der du møter mennesker, kultur og natur nært og vart. Minner og kunnskap du får underveis blir sentrale i livet ditt etter dette. Kanskje skaffer du deg også nye venner på din ferd?
Der vi reiser setter vi også spor ved å være bevisste på å ta hensyn. Slik forstyrrer vi ikke miljøet, men heller bidrar til lokal verdiøkning.

TEMAREISENE både i Afrika og Europa – gir deg muligheten til å velge en aktiv ferie med egenutvikling kombinert med masse opplevelser.

Olivenhøsting i Toscana
Vindruehøsting i Bosnia
Bestig Kilimanjaro i Tanzania
·Møt stammene eller bo i en fiskelandsby i Tanzania
·Klatring og rafting i Kroatia
Levadavandring og kulturopplevelser på Madeira

Les mer om hva Pearl Journeys kan tilby:

Hotell i Tanzania: www.bomanibeachbungalows.com, Turoperatørselskap i Grimstad: www.pearljourneys.com. Kontoret mitt for Pearl Journeys har jeg omgjort til galleri – en super kombo på et sted hvor det ikke lar seg gjøre å drive galleri alene: www.detlillegallerigrimstad.com

Vi feirer 20 år i Tanzania i år – med masse flotte jubileumstilbud: http://www.pearljourneys.com/JUBILEUMSTILBUD/content-122.html

Ta gjerne kontakt for å få informasjon om detaljer, hvordan og hvorfor!

Solfrid Pearl Journeys Telf: 41465668 Email: info@pearljourneys.com Web: www.pearljourneys.com

FB, velkommen til å like og dele: https://www.facebook.com/pearljourneys.perlereiser

 

Kommentarer

Annonse