Annonse

Forbruker

«Årets beste arbeidsplass i reisebransjen»

VIA Egencia er selskapet de fleste i reiselivsbransjen vil jobbe i

– Vi er utrolig glade og stolte over denne prisen, og årsaken til at vi vinner denne flotte prisen vil jeg først og fremst tilegne den jobben alle våre dyktige medarbeidere gjør 365 dager i året, sier Rune Feltman, administrerende direktør i VIA Egencia Norge.

Stor kveld
«Grand Travel Award» (GTA) er en årlig bransjetilstelning, hvor man stemmer frem de beste leverandørene i reisebransjen. Dette ble en stor kveld for VIA Egencia. De vant den kanskje gjeveste prisen, som «Årets beste arbeidsplass». Det betyr at VIA Egencia er det reisebyrået flest kunne tenke seg å jobbe i, dersom de skulle bytte arbeidsgiver.

– Dette var veldig hyggelig, og en fjær i hatten til våre ansatte. Vår bransje er i stor endring, noe som er spennende og viktig, men også utfordrende. Derfor var det ekstra stas å få denne utmerkelsen nå, sier Feltman.

Interessant bransje
VIA Egencia mener reisebyråene er blitt en mer interessant arbeidsplass for mange.

– Prisen fortjener en refleksjon rundt reisebyråenes posisjon, og de store endringene som skjer i vår bransje. Endringer som er drevet frem ikke minst av ny teknologi og nye arbeidsoppgaver.

Alt handler til slutt om menneskene
– Tilgang til ny og innovativ teknologi, innebærer at de reisende bestiller sine reiser på en annen måte enn hva de gjorde for bare noen år tilbake. Likevel må man aldri glemme at alt til syvende og sist handler om menneskene. Man vil aldri ha de beste teknologiske løsningene om man ikke også har de beste menneskene som kan stå for utvikling og drift. På samme måte som man aldri vil kunne tilby den beste servicen om man ikke har mennesker med rett kompetanse og et brennende engasjement for kunden, sier Rune Feltman i VIA Egencia.

 ———————————————————————————————————–

For ytterligere informasjon og kommentarer, vennligst kontakt:

Vice President/ Head of Nordic Rune Feltman, VIA Egencia tlf.: 901 88 183
E-post: rune.feltman@viaegencia.com.

Om VIA Egencia

VIA Egencia gjør forretningsreisen bedre ved å gjøre den mer helhetlig og integrert. VIA Egencia setter den reisende i sentrum, ved kontinuerlig å utvikle løsninger som er brukervennlige og effektive. 

Drevet av forbrukerinnsikt og teknologiinvesteringer fra moderselskapet Expedia Gruppen, kobler Egencia sammen alt den reisende trenger på ett sted – utvalg, teknologi, service og rapportering. Egencia tilbyr tjenester i 65 land.  

Vil du vite mer, besøk vår blogg, www.egencia.no eller følg oss på twitter (@VIA_EGENCIA).

Kommentarer

Annonse