Annonse

Goroka Show, Papua Ny-Guinea Foto:CreativeCommons Pressemeldinger

Australiareiser – Fijireiser – Grupperundreiser

Papua Ny- Guinea. Landet der man i 1930 oppdaget to millioner mennesker som aldri før hadde hatt kontakt med omverdenen

Papua Ny- Guinea – Nyhet fra Grupperundreiser!

Australiareiser – Fijireiser – Grupperundreiser – 02-03-2016 08:00 CET

Papua Ny- Guinea, smak på navnet. Landet der man så sent som i 1930 oppdaget to millioner mennesker som aldri før hadde hatt kontakt med omverdenen. Landet som består av 91 prosent regnskog, og er kjent for sitt meget rike plante – og dyreliv, og hvor man hele tiden oppdager nye arter. Som eneste norske turoperatør presenterere Grupperundreiser nå en reise til dette eventyrlige landet.

Papua Ny- Guinea er kanskje et av de mest spennende reisemålene man kan oppleve mener Endre Kaurin, produktsjef i Grupperundreiser. – Vi er stolte over å kunne tilby denne turen til eventyrlystne nordmenn. Dette er en reise som passer midt i blinken for de som ønsker å oppleve noe helt utenom det vanlige. En reise til Papua-Ny Guinea er både autentisk og eksotisk mener Kaurin. Det er svært få nordmenn som har vært her, og Grupperundreiser er så langt alene om å tilby det fra Norge.

Baning- folkets tradisjonelle ilddans i Kangunan Village. Foto: Creative Commons

Baning- folkets tradisjonelle ilddans i Kangunan Village. Foto: Creative Commons

– Papua Ny- Guinea er reisemålet for de som vil oppleve et genuint og eventyrlig reisemål hvor få andre har vært før deg, mener Kaurin. Grupperundreiser tilbyr i første omgang en eksklusiv grupperundreise i Papua Ny-Guinea med egen reiseleder. På turen vil du oppleve regnskog, ilddans, vulkaner, lokale landsbyer, lokal mat, snorkle på korallrev og møte mennesker fra et unikt folkeslag. Man besøke tre regioner – hver med hver sine skikker, historie og kulturer. Blant annet besøker man regionen Goroka, der det så sent som i 1930 ble oppdaget to millioner mennesker som aldri hadde hatt kontakt med omverdenen.

Pris fra 68.900,- kr p.p. Tillegg enkeltrom 11.000,-

Avreise 4.- 16. Oktober, 16 dager. Foreløpig er det satt opp en avgang

For detaljert reiseplan se;

http://grupperundreiser.no/reiseforslag/eventyrlig-oppdagelsesreise-til-papua-ny-guinea-2016

Oslo 2. mars, 2016

For ytterligere informasjon/bilder kontakt:

mari@australiareiser.no eller lena@flerveis.no, tel 92281518

Kommentarer

Annonse