Kommentarer

Reiseliv og livsstil i alvor og glede

Vært der – uten å ha vært der?

Skrevet av onsdag 22. juni 2015

 

GRANADA (NYE Reiselivsavisen) På tredje dag under årsmøtet i verdens danseorganisasjon sitter jeg og reflekter over hvorfor vi er i spanske Granada?

Vi kunne jo vært hvor som helst i verden!

I løpet av tre møtedager har vi knapt nok vært ute av hotellet. Det samme var tilfelle da vi i norsk idrett hadde vårt felles årsmøte på å Scandic Hotell Nidelven i Trondheim for en drøy uke siden. Det var tri heile dagar til ende hvor vi så vidt var utenfor hotellveggene.

Orgelkonsert i Nidarosdomen og buffet i Erkebispegården var en kjærkommen avveksling!

Her i Granada hvor vi ser solen skinne gjennom store møteromsvinduer, snakker alle om Alahambra, men knapt noen har vært der.

Avisene i frokostsalen forteller at vi er i Granada, Så da stemmer nok det...!Tipper mange møte- og seminardeltagere kjenner seg igjen! Avisene i frokostsalen forteller at vi er i Granada,så da stemmer nok det…!

 
Omtrent sånn opplevde jeg også et jobb-kurs i Garmisch Partenkirchen for mange år siden. Garmisch har en egen klang i norske ører, som også Granada har, men det eneste vi så av Garmisch, var hotellet og restauranten vi ble busset til for et middagsmåltid.

«Det er Oktoberfest nå», sa drosjesjåføren som dengang hentet meg på flyplassen i Mûnchen. Jommen sa jeg oktoberfest. Hadde han enda sagt «fiesta», men da måtte vi ha vært her i Granada i et helt år, og det har vi ikke vært.

Kanskje har du også opplevd å ha vært der – uten å ha vært der?

La meg høre fra deg!

Annonse