Annonse

By NASA/Apollo 17 crew; taken by either Harrison Schmitt or Ron Evans - http://www.nasa.gov/images/content/115334main_image_feature_329_ys_full.jpg Alt: http://grin.hq.nasa.gov/ABSTRACTS/GPN-2000-001138.html (direct link), Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=43894484 Pressemeldinger

De 10 beste GoPro-bildene verden rundt av jorden

I morgen, 22. april, feires Jordens dag (Earth Day) i mer enn 192 land verden rundt, som en hyllest for Jorden til støtte for miljøvern.

I denne sammenhengen har GoPro samlet de vakreste landskapsbildene fra GoPro-brukere verden over. Bildene under er håndplukket fra GoPros Photo of the Day, hvor pengepremier tildeles både amatører og profesjonelle for deres beste bilder, samt uredigerte og redigerte videoer.
Målet til Jordens Dag er å være en pådriver for sunne og bærekraftige omgivelser, adressere klimaendringer, og beskytte jorden for fremtidige generasjoner.
Se de 10 beste bildene av jorden vår som inspirasjon til å gå ut og kapre dine egne:
 Earth day Tingnes
  1. Velkommen til vinteren 

Dersom du er mer glad i kalde enn varme omgivelser, slik som Connor McNally, vil du sette pris på den første og lenge etterlengtede ankomsten av nysnøen i Tignes.Eart day skilpadde

  1. Fant Nemo

Ta et dypdykk sammen med Nemo, Dory og skilpadden Crush for å ri på bølger og ta bilde av alle skapningene du møter, akkurat som Jeremie Tronet gjorde på dette bildet.
Earth day delfin

  1. Synk eller svøm

Sjekk ut dette GoPro Photo of the Day-bildet fra Dylan Jones av vår bekymringsløse venn som flyr gjennom bølgene!
Earth day New Zealand

  1. Ta livet med ro

Kyle Te-kiwi fra New Zealand liker å slappe av og nyte soloppgangen med sitt GoPro-kamera.
Earth day Aspen

  1. Her kommer solen

Fang det perfekte øyeblikket, akkurat som Lane Johnson fanget morgensolen i Aspen gjennom høsttrærne.
Eart day Mitch Kreek

  1. Sykle i vakre omgivelser

Glem konkurranser. Dette nydelige bildet fra Mitch Cheek viser hvordan solo-sykling i de storslåtte omgivelsene på Mount Bromo alltid fortjener førsteplass.
Earth day Hawaii

  1. Opp, opp og avgårde! 

Høydeskrekk? Da må du se vekk nå. Kelly Ortel fanget et fantastisk 360 bilde av kystlinjen til Na Pali i Hawaii fra utsiden av et helikopter.
Earth day Mowgli

  1. Gjenskap din egen jungelbok

Blås i snabelen med elefanten Ellie og resten av gjengen i dette morsomme bildet. Med slike bilder tatt i jungelen kan du være din egen Mowgli. Dette herlige bildet var sendt inn av Josiah Klakulak.
Earth day apekatt

  1. Hvem slapp løs nysgjerrige George? 

Hvis du foretrekker å svinge deg fra gren til gren oppe i høyden, burde du gjøre som Martin Karner og låne vekk GoPro-kameraet ditt til de pelskledde vennene du møter på veien!
Earth day Arizona

  1. Ri på bølgen

Med VIP-adgang har Trevor DeHaas fått tillatelse til å la hunden sin ri på steinformasjonen «The Wave» i Arizona, på en av de vakreste dagene i året.

Kommentarer

Annonse