Annonse

Forbruker

Erobrer moteverdenen

Mange firmaer i verdensklasse utvikler sine produkter hos store fabrikanter i Den Dominikanske Republikk

Den Dominikanske Republikk er den ledende tekstilprodusenten i Karibien, og den årlige motemessen DominicanaModa er en viktig plattform for hele Karibien og Latin-Amerika. Denne begivenheten er den viktigste i den karibiske motekalenderen og en av de mest prestisjefylte.

DominicanaModa holdes for 10. gang fra 20. til 24. oktober i hovedstaden Santo Domingo, og gir bl.a. muligheter for et prominent besøk av den verdenskjente franske designeren Jean-Paul Gaultier.

Moteuken tiltrekker seg både utstillere, kjøpere og turister fra hele verden. Mer enn 70 designere og varemerker, både lokale og internasjonale, samles under fellesplattformen Dmall på DominicaModa for å presentere sine produkter og interessante forretningsmuligheter for de besøkende.

Stor spennvidde
Klær for kvinner, menn og barn, samt tilbehør, som skotøy, smykker og skjønnhetsprodukter utgjør et tilbud med stor spennvidde, og omfatter en rekke bruksområdet, fra nattøy til imponerende kolleksjoner av fritidsklær og badetøy.

Rangerer høyt innen verdens tekstilindustri
I de daglige showene presenteres de beste merker og designere fra Den Dominikanske Republikk, og som rangerer høyt innen verdens tekstilindustri. Mange firmaer i verdensklasse utvikler sine produkter hos store fabrikanter i Den Dominikanske Republikk. I den akademiske verden, har Den Dominikanske Republikk en av verdens to ledende utdanningsinstitusjoner innen motedesign, The School of Design of Altos de Chavon.

Mote som bistand

Jean-Paul Gaultier og hans team viser Gaultier´s haute couture kolleksjon på lørdag 24. oktober under det som kalles «Fashion for Help» i Santo Domingo. Dette arrangementet avslutter moteuken hvert år med en fremragende visning som samtidig samler penger til lokalt hjelpearbeid. Avslutningsparaden for DominicaModa er et utstillingsvindu for designernes kolleksjoner, og arrangementet avsluttes med en eksklusiv gallamiddag for Jean-Paul Gaultier.

Ånd av sosial ansvarlighet
Siden starten, har arrangementet hatt en ånd av sosial ansvarlighet, så deler av inntektene går til rundt 40 veldedige organisasjoner i landet. Ideologien for dette prosjektet, er at mye av inntektene skal gå til de mange ideelle organisasjonene som driver humanitært arbeid for å hjelpe dem som trenger det mest i Den Dominikanske Republikk. Særlig syke, fattige og hjemløse barn.

Avkobling og aktiviteter

Et besøk på moteuken kan enkelt kombineres med et avslappende opphold på en av de palmekransede strendene i verdensklasse i Den Dominikanske Republikk. Eller du kan delta i aktiviteter på golfbanen eller i det historiske Santo Domingo, som var det første stedet der Columbus og hans mannskap gikk i land i 1492. Eller du kan tilbringe tid i en av de typiske feriebyene, som Punta Cana og Bayahibe, som har alt du kan ønske deg for en eksotisk ferie; sol, strender, god mat, variert byliv og en imøtekommende lokalbefolkning.

 

Billedtekst:

I de daglige showene presenteres de beste merker og designere fra Den Dominikanske Republikk.

Kommentarer

Annonse