Annonse

Cruise på Kanariøyene. Pressemeldinger

Doblet cruisetrafikk på Kanariøyene på ti år

Over to millioner cruisepassasjerer kom til Kanariøyene i 2015. Dette er dobbelt så mange som i 2005 og en økning på 14,6% fra året før. På grunn av den store turistøkningen har det blitt opprettet en ny plattform: http://www.islandsahead.com/

Nettsiden byr på forslag til mange ulike aktiviteter på Kanariøyene,  – alt fra vinsmaking til fotturer blant vulkaner.

Kanariøyene, 11. oktober 2016 – Den økende etterspørselen etter cruiseferier gjorde 2015 til et rekordår for Kanariøyene. I løpet av ti år er antall passasjerer doblet, og fjoråret ga en ny rekord med hele 2,187,161 cruisepassasjerer.
Øygruppen er kjent for å ha det beste klimaet i hele verden, noe som har bidratt til at øyene er noen av de mest etterspurte cruisedestinasjonene verden over.

La Luz, Las Palmas (Gran Canaria) og Santa Cruz de Tenerife tok imot mer enn én million cruisepassasjerer i 2015, mens Arrecife (Lanzarote) tok imot mer enn 433,000 cruisepassangerer.
De resterende cruisepassasjerene besøkte Santa Cruz de La Palma, Puerto del Rosario (Fuertventura), San Sebastián de La Gomera og La Estaca (El Hierro).

Ny nettside: ”Islands ahead”
På den nye nettsiden “Islands Ahead” kan cruisepassasjerer finne detaljert informasjon om hva Kanariøyene har å by på. Hver av de syv Kanariøyene har sin egen, unike personlighet.
Vulkansk aktivitet, i flere millioner år, har bidratt til de syv øyene som i dag er Kanariøyene.

Nettsiden “Islands ahead” lanseres nå som sommervarmen har gitt seg og nordmenn vil unnslippe kulden. Blant de mange aktivitetene som tilbys er; å gå i Columbus fotspor, ost- og vinsmaking, svømming og fotturer blant vulkaner. Disse unike aktivitetene er forklaringer på hvorfor stadig flere cruisepassasjerer tar turen innom det atlantiske paradiset.

Om Kanariøyene
Kanariøyene har et fantastisk klima som gjør det mulig å nyte en behagelig ferie når som helst på året. Bestående av syv forskjellige og unike øyer, er dette et ideelt sted for å lade batteriene og komme hjem med kropp og sinn fornyet. Besøkende vender stadig tilbake for å nyte et mangfold av goder – strender, vulkansk natur, en gjestfri kultur og et stort utvalg av friluftsliv og aktiviteter.

Om Promotur- Turismo de Canarias
Promotur Turismo de Canarias er organisasjonen som er ansvarlig for markedsføringen av destinasjonen Kanariøyene. Opprettet i 2005 som et offentlig selskap, har Promotur som viktigste mål å studere, differensiere og kommersialisere det brede tilbudet Kanariøyene gir, sammen med resten av organisasjonene knyttet til turistnæringen på øyene.

Pressekontakt:
Anne Finstadsveen
+47 40 45 80 27
anne@lynx.no

Kommentarer

Annonse