Annonse

Foto:NCL Pressemeldinger

Døping av skip er ikke lenger hva det var….

Norwegian Cruise Line erklærer Pitbull som Norwegian Escapes gudfar

Wiesbaden, 8. oktober 2015 – Norwegian Cruise Line kunngjorde at den internasjonale musikksensasjonen Pitbull vil være gudfaren til rederiets nyeste skip, Norwegian Escape.

Mandag den 9. november vil Armando Christian Perez, aka Pitbull, være æresgudfar og hovedartist under Norwegian Escapes dåpsseremoni ved PortMiami. Norwegian Escape vil være det største skipet med hjemmehavn i Miami året rundt, og skilter med en rekke innovative serverings- og underholdningstilbud.

Den maritime verden har en lang tradisjon med å utnevne en gudfar for nye fartøy på havet. Denne æren, som stammer fra 1800-tallet, gis til en person som offisielt døper og gir skipet sitt navn, og forblir i rollen for resten av fartøyets levetid. Pitbull vil være æresgudfaren for Norwegian Escape, og blir en av dåpsseremoniens sentrale figurer sammen med Norwegian Cruise Line Holdings Ltds CEO Frank Del Rio og Norwegians President Andy Stuart. Dette spennende arrangementet vil finne sted mens skipet ligger ved kai i PortMiami på mandag den 9. november, hvor Pitbull vil offisielt døpe skipet under en energisk seremoni på kaien. Utvelgelsen av Pitbull som skipets gudfar forsterker Norwegians utradisjonelle cruisemetode som fokuserer på frihet og fleksibilitet for gjestene.

«Pitbull har vært en utmerket partner og en god venn av Norwegian Cruise Line» sier Andy Stuart, Norwegian Cruise Lines president. «Han er selv fra Miami, og er både et symbol og et bidrag til energien, spenningen og den lokale sjelen som våre skip så stolt symboliserer, og vi er spente på å bygge på forholdet vårt og la ham inneha denne spesielle rollen som gudfar for Norwegian Escape».

Denne nye rollen bygger på superstjernens tidligere forhold med Norwegian, siden den internasjonale plateartisten begeistret publikum under dåpsseremonien for Norwegian Getaway februar 2014, hvor også introduksjonen av hans eget vodkamerke Voli for cruisegjester sto på programmet. Voli er tilgjengelig på tvers av Norwegian-flåten, og flere signaturcocktailer inneholder vodkaen, deriblant Mr. Worldwide og Dale.

Hvis du vil vite mer om Norwegian Escapes spise- og drikketilbud i verdensklasse, Broadway-underholdning og luksuriøse suiter samt se på videoer og fotogjengivelser av skipet og dets vakre fasiliteter, kan du gå inn på www.ncl.eu/ships/norwegian-escape.

Foto: NCL

Foto: NCL

Om Armando Christian Perez (Pitbull)

Armando Christian Perez, kjent over hele verden som Pitbull, er en internasjonalt vellykket musiker, artist, forretningsentreprenør, moteikon og skuespiller. Hans vei til berømmelse er et godt eksempel på den amerikanske drømmen: Han begynte på gatene i Miami, og dominerer nå scener overalt i verden. Når han ikke er i rampelyset, er han også en talsmann for utdanning. Han er alt fra Mr. 305 til Mr. Worldwide, og forvandler utfordringer til positive opplevelser samt lever etter en personlig regel som balanserer hardt arbeid og livsnyting.

I løpet av sin karriere har Pitbull solgt over 6 millioner album og 70 millioner singler på verdensbasis. Han har hatt hits på førsteplass på lister i over 15 land, videoene hans har blitt sett over 8 billioner ganger, og hans rekkevidde innen sosiale medier kan sammenlignes med publikum for visse TV-stasjoner. Pitbull fortsetter sin ekspansjon i tidsepoken for streaming av musikk. På Pandora, for å ta et eksempel, inkluderer hans all-time-beregninger 3,34 billioner direkteavspillinger, 14,5 millioner opprettede stasjoner og 11,2 millioner aktive lyttere per måned, med «Give Me Everything» som hans mest direkteavspilte sang på 368 millioner.

I tillegg til USA, har hans utsolgte verdenskonsertturneer tatt ham til Nord- og Sør-Amerika, Europa og Det fjerne Østen. Han har også vært hovedartist på turneer i Kina og Japan. Les mer på www.pitbullmusic.com.

Om Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line er et cruiserederi som opererer internasjonalt med hovedkontor i Miami, Florida og kontorer i Wiesbaden og Southampton for virksomhet i Europa.

Norwegian Cruise Line er en innovatør innen cruisereiser med en 48 år lang historie med å bryte grensene for tradisjonelle cruisereiser, spesielt med innføringen av Freestyle Cruising som revolusjonerte industrien ved å gi gjestene mer frihet og fleksibilitet. I dag inviterer Norwegian til «Cruise Like a Norwegian» på ett av de 13 spesialbygde Freestyle Cruising-skipene, og tilbyr gjestene muligheten til å nyte en avslappet cruiseferie på noen av de nyeste og mest moderne skipene til sjøs. Rederiet ble nylig kåret til «Europe’s Leading Cruise Line» for syvende år på rad og «Caribbean’s Leading Cruise Line» for andre år på rad, i tillegg til å ha mottatt World Travel Award som «World’s Leading Large Ship Cruise Line» fra 2012 til 2014.

Norwegian Cruise Line sitt hittil største Freestyle Cruising-skip, Norwegian Epic, debuterte i juni 2010 og har blitt kåret til «Best Overall Cruise Ship» av leserne av Travel Weekly i USA to år på rad og «Best Ship for Sea Days» av Cruise Critic. Selskapet lanserte det nyeste og mest innovative skipet til dags dato, Norwegian Getaway, med plass til 4 000 passasjerer den 10. januar 2014. Det største skipet med hjemmehavn i Miami året rundt, Norwegian Getaway kan skilte med 28 spisealternativer, inkludert en gren av Carlo’s Bake Shop av Buddy Valastro, stjernen i TLC-serien «Cake Boss». En rekke underholdning som inkluderer broadway-showene Legally Blonde, Burn the Floor og det unike spise- og magistedet, Illusionarium. Kjent som New York sitt skip, er søsterskipet Norwegian Breakaway det største skipet med hjemmehavn i byen året rundt. Selskapet har fire skipsordre med plass til 4 200 passasjerer hver på Meyer Werft: Norwegian Escape med levering høsten 2015; Norwegian Bliss med levering våren 2017 og to skip til med levering våren 2018 og våren 2019.

Norwegian Cruise Line er det offisielle cruiserederiet til Miami Dolphins/Sun Life Stadium, The New York Knicks, Blue Man Group og Legends in Concert; og den offisielle rederipartneren til GRAMMY Awards, og en offisiell partner av Rockettes og Radio City Music Hall.

Nedlastning av bilder med høy oppløsning er tilgjengelig på www.no.ncl.eu/news/.

For ytterligere informasjon og bestillinger kontakt et reisebyrå eller:
NCL (Bahamas) Ltd., Wiesbaden Office
Continental Europe Branch
Kreuzberger Ring 68, 65205 Wiesbaden, Tyskland
Telefon Norge: +47 21 95 62 10; Fax: 00800 03 10 21 22
E-post: reservations@ncl.com
Internett: www.no.ncl.eu

Kommentarer

Annonse