Druskininkai


Bilde: Martynas Slapšys/Real is Beautiful Stock

Luksus til en billig penge!

Druskininkai er Litauens velkjente «helseby», primært kjent for sine fantastiske spa-tilbud. Spa står for mer enn bare velvære i Litauen – det tilbys en rekke helsefremmende behandlinger, og det er ikke uvanlig at de også tilbyr leger på stedet. Dette er ikke et sted kun for velvære, men et sted du forlater revitalisert og sunnere enn du ankom.

Spesielt populært er behandlinger med oksygen, mineraler og gjørmebad. Du kan også benytte deg av undervannsmassasje, ansiktsmasker av honning og oljeterapi. Spa er en stor del av litauisk kultur, og det reflekteres i det store utvalget behandlinger.

Druskininkai har vært kjent for sitt rene vann siden 1300-tallet, og i lang tid tiltrukket seg besøkende fra naboland. I Litauen reiser folk også hit fra nabobyer, og det er lett å se hvordan denne destinasjonen i 2013 ble stemt fremt som landets best likte by.

I tillegg til avslappende behandlinger er det mange aktiviteter å bedrive i Druskininkai. Du kan besøke klatreparker, dra og spille golf eller stå på ski innendørs (!).

Bilde: Laimonas-Ciūnys

Mer info her:

http://www.dzukijosgolfas.lt/en
http://www.snowarena.lt/en/home

Prisene i Litauen er en brøkdel av de i Norge, og her kan du få et luksusopplegg til en rimelig penge – uten å gå på akkord med kvaliteten.

 

Fikk du lyst å ta turen og se selv?

Norwegian, WizzAir og RyanAir flyr alle direkte til Vilnius. Flyturen tar knappe to timer, og Druskininkai ligger omkring to timer fra byen med tog. Alternativt kan du få personlig transport fra flyplassen dersom du har bestilt et spa-opphold – mange hoteller har egen transport for gjester.

Har du spørsmål eller trenger flere tips, ikke nøl med å ta kontakt via vår Facebook-side Opplev Litauen.

Mer info finner du her: http://info.druskininkai.lt/new/en/

Annonse