Annonse

Pressemeldinger

Dyrevernskampanje spres verden rundt.  

Flyselskapet Emirates jobber hele tiden aktivt for å øke oppmerksomheten rundt truede dyrearter og ulovlig jaktvirksomhet på noen av verdens mest sårbare dyrebestander. 

Oslo, 30. mai 2016 –Nå har selskapet plassert en nedskalert modell av det ikoniske A380-flyet deres på en rundkjøring i nærheten av Heathrow flyplass. I samarbeid med United for Wildlife har selskapet dekorert utsiden av flyet med store illustrasjoner av løver, tigre, gorillaer, nesehorn, bjørner og elefanter.

Tidligere har Emirates gjort liknende stunt på aktive rutefly, også da for å øke oppmerksomheten for dyrenes velferd. Denne gangen har de riktignok rettet seg mot de flere tusen bilistene som kjører til og fra flyplassen hver eneste dag.

Administrerende direktør i Emirates, Sir Tim Clark, utdyper selskapets engasjement for dyrenes velvære:
– Ulovlig jakt og handel har brakt flere av klodens flotteste skapninger til randen av utryddelse. Det er skrekkelig å tenke på at kun en generasjon fra nå risikerer vi å ikke lenger kunne finne nesehorn, elefanter eller tigre i naturen. Behovet for handlekraft er for lengst her, og både kjøpmenn og tilbydere av handel som krever dyrenes liv må tas tak i.
– Gjennom vårt globale fotavtrykk ønsker Emirates å gjøre forbrukere oppmerksomme og nysgjerrige på temaet, slik at flere engasjerer seg og vil gjøre sitt for å hjelpe til. Som verdens største internasjonale flyselskap tror vi at vi kan gjøre en forskjell i kampen for å bryte opp næringskjeden til ulovlig handel med utrydningstruede dyrearter. Vi vil fortsette å gjøre alt vi kan for denne saken.

I tillegg til å drive opplysningskampanjer mot forbrukere, samarbeider Emirates med internasjonale organisasjoner for å trene og utruste bakkemannskap og bagasjepersonell til å oppdage varer som kommer fra ulovlig dyrejakt. Emirates har også forbyr all frakt av troféjaktartikler.

Pressekontakt Norge

Tina Tharaldsen, mob: 99 47 26 20, e-post: tina@iteo.no eller EmiratesNorway@iteo.no

Om Emirates
Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 150 destinasjoner i 80 land. Ombord den moderne og effektive flåten av 246 fly tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly.

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

Kommentarer

Annonse