Annonse

Pressemeldinger

Emirates åpner nye ruter til Kina

Emirates lanserer nye daglige ruter mot de kinesiske byene Yinchuan og Zhengzhou fra Dubai, to av de raskest voksende byene i Kina. Det betyr at Emirates nå flyr til fem destinasjoner på kinesisk fastland, inkludert Beijing, Shanghai og Guangzhou, i tillegg til de to nyeste byene.

Norgessjef i Emirates, Terje Grue, er fornøyd med at selskapet styrker tilbudet sitt mot Østen og Kina:
– De nye rutene vil tilby innbyggerne i begge byene og områdene rundt en rask og behagelig måte å reise mot Midtøsten, Afrika og Europa via Dubai. Vi er sikre på at dette vil både styrke forretningsdrift og turisme i de delene av Kina hvor byene ligger, sier Grue.

Hovedflyplassen til Emirates i Dubai har en god beliggenhet for reiser mellom Kina og Europa. Dubai er også den største import- og eksportbyen i Midtøsten, og de nye rutene vil styrke Emirates’ fraktmuligheter mot Kina ytterligere.

Pressekontakt Norge

Tina Tharaldsen, mob: 99 47 26 20, e-post: tina@iteo.no eller EmiratesNorway@iteo.no

Om Emirates
Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 150 destinasjoner i 80 land. Ombord den moderne og effektive flåten av 246 fly tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly.

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

Kommentarer

Annonse