Annonse

C001_C011_1012XQ Pressemeldinger

Emirates med daglige flyvninger til to destinasjoner på Filippinene

Emirates styrker tilbudet sitt mot Filippinene og åpner en ny rute fra Dubai som vil fly via Cebu til Clark fra og med 30. mars 2016. Flyet som vil bli benyttet er av typen Boeing 777-300ER, og ruten vil styrke tilgjengeligheten for to av Filippinenes sterkest voksende byer.

Øya Cebu ligger i Visayas, en av de tre geografiske hovedområdene på Filippinene. Flyplassen på øya er den nest mest trafikkerte i landet. I fjor besøkte 1,6 millioner utenlandske turister øyene i området rundt Cebu, mange lokket av de kritthvite strendene og gode dykkermulighetene.

Clark er et velkjent knutepunkt for både næringsvirksomhet og turisme. Emirates vil daglig lande på Cebu 15.50 lokal tid, og deretter vil fly videre og lande på Clark International Airport 18.45 samme dag.

For nordmenn som søker seg østover åpner det seg altså opp enda flere muligheter. Ved å fly med Emirates fra Oslo via Dubai kan du fra 30. mars utforske to nye destinasjoner på Filippinene, i tillegg til en rekke andre destinasjoner i Østen.

For mer informasjon, vennligst se vedlagt pressemelding på engelsk eller besøk www.emirates.com.

Kommentarer

Annonse