Annonse

Pressemeldinger

Emirates styrker satsingen mot Afrika og Uganda

Verdens største flyselskap, Emirates, setter inn et større fly i ruten mellom Dubai og Entebbe i Uganda. Fra 1. oktober kan nordmenn fly til den afrikanske byen fra Dubai i en Boeing 777 i stedet for dagens Airbus A330-200.

I dag flyr Emirates med en Airbus A330-200 mellom Dubai og Entebbe, men fra 1. oktober vil flyselskapet sette inn en Boeing 777 som øker passasjerkapasiteten med 12 prosent.

– Vi vet at afrikanske destinasjoner er veldig populære reisemål for mange, og kanskje spesielt eventyrlystne nordmenn. Derfor er det hyggelig å oppgradere flyet på denne ruten slik at vi kan tilby enda flere seter fra mellomstasjonen i Dubai, uttaler norgessjef for Emirates Terje Grue.

Verdens største på Boeing 777
Flytypen Boeing 777 er selve ryggraden i Emirates-flåten, og ingen disponerer flere fly enn Emirates. Flyet som settes inn i Entebbe-ruten har åtte First Class-seter, 42 Business Class-seter og hele 216 plasser i Economy Class.

Totalt vil altså 266 passasjerer kunne fly daglig til Entebbe fra Dubai fra 1. oktober i år.

Pressekontakt Norge
Tina Tharaldsen, mob: 99 47 26 20, e-post: EmiratesNorway@iteo.no

Om Emirates
Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 148 destinasjoner i 84 land. Ombord den moderne og effektive flåten av 232 fly tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly.

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

Kommentarer

Annonse