Annonse

Zoran Kordic sørger for det ferskeste av ferske i fisk og skalldyr Forbruker

En glad laks griper dagen!

Zoran Kordic er en av de gladeste på Hvaler. Og det med god grunn. Han gleder nemlig mange i øyriket med fisk, reker og annet snadder i utsalget i båthavna på Skjærhalden. En liten uterestaurant hører også med. Her serverer han reker, fiskesuppe, vin og øl.

Hvaler (Nye Reiselivsavisen)  På veggtavlen har Jens Stoltenberg og Ingrid Schulerud skrevet hilsen til Zoran. «Grip dagen!» oppfordrer de, og Zoran har ikke latt seg be to ganger. Som sjef for Fjordfisk-utsalget «Sjøkroken», er han et sikkert kort for det beste av det beste. Det har også Hvaler-ferierende ex-statsminister Jens og kona Ingrid fått glede seg over flere ganger.

Alltid velkomne
– Men det spørs vel om de kommer nå når han er blitt generalsekretær i NATO og hun ambassasdør til Belgia, sier Zoran. – De har jo alltid som statsministerpar hatt sikkerhetsvakter diskret i bakgrunnen. Og kommer de igjen, er neppe sikkerhetstiltakene mindre. Men de skal vite at de alltid er velkomne, sier Zoran Kordic og griper dagen, som han griper den flotte oppdrettslaksen. Og godt smakte den.

 

Alle kan være seg selv
Hvaler er masser av arrangementer og hyggelige mennesker, men også stedet hvor alle og enhver kan være seg selv. Og hvor du like gjerne kan oppleve å diskutere rekepriser med Sentralbanksjefen på Coop i Ødegårdskilen, som å stå i kasse-kø med ex-statsmnisteren hos Spar på Skjærhalden. Men det viktigste her ute er roen og det stressfrie dagliglivet. Naturen, rådyrene, fasanene, svabergene – og det hittil i år altfor kalde badevannet. Men da finnes det også råd. På Hvaler Resort og Spa er bassengtemperaturen sjelden under 30 grader. Litt «juks» kanskje, men hos Johan Svendsen er du også alltid velkommen!

 

Kommentarer

Annonse