Annonse

Aktuelt

«TAXI, impossible» – hvem kan man stole på?

Vi vil med glede anbefale FA.DI. taxi til alle som reiser til Roma og omegn - De har allerede mange norske kunder, kommer når de skal, avtaler pris på forhånd og hjelper deg på alle tenkelige måter.

Taxi er ikke enkelt å få tak i når du ferierer langs Lazio kysten nord for Roma.  Skal du  bevege deg innenfor området med kortere kjøreturer har vi opplevd å få svaret: NO – Impossible , og det var det vi fikk da vi trengte taxi fra Santa Marinella til Civitavecchia,  Det var en alt for liten strekning å kjøre mente et par av de lokale «selskapene» De var bare ute etter de attraktive lange turene til Roma eller Fiumicino flyplassen. Kjøreturer på 30 – 60  minutter.

Tre voksne og to barn skulle bytte hotell, en kjørtur på ca 10 min. Vi prøvde flere selskaper på nettet, ringte hotellet vi skulle bo på, som sa dessverre – impossible. De ba oss ringe dirkete til lokale selskaper.

I Santa Marinella på  piazza Trieste med utsikt over det vakre Thyrrenske hav ligger Hotel L´,Isola – det hyggeligste hotellet i hele området   Vi har vært gjester ved hotellet tidligere så derfor tok vi turen innom for å få noen gode råd og kanskje hjelp til å skaffe taxi.

Resepsjonisten var slik som vi husket, hjelpsom og satte seg ved telefonen. Han ringte ikke bare en gang men opptil 8-10 ganger før han var i ferd med å gi opp. Da ringer Diana tilbake fra et av selskapene han hadde vært i kontakt med. Hun forteller at hun er på vei tilbake fra Roma og kan kjøre samme dag kl 1230. Med full jubel pakket vi sakene og møtte opp utenfor hotellet som avtalt. Torsdag er vanlig markedsdag i Santa Marinella så ingen biler kommer inn til hotellet før etter kl 14. Vår gode venn kommer ut fra hotellet, tar en koffert i hver hånd, vandrer over plassen og får bagasjen og alle oss gjester inn i taxi-en  til Diana.

FADI Macchine 020 FADI Macchine 019

Det skaper glede og lykkefølelse å bli tatt godt hånd om av mennesker som virkelig elsker jobben sin og som mener noe med service for andre. Resultatet for FA.DI. taxi ble enda 2 turer, begge til Fuimicino flyplass, da vi kjente flere som skulle reise de neste dagene.

Vi vil med glede anbefale FA.DI. taxi til alle som reiser til Roma og omegn – De har allerede mange norske kunder og er til  å stole på, kommer når de skal, avtaler pris på forhånd og hjelper deg på alle tenkelige måter. En god klem med arrividecci – på gjensyn og vi følger «FA.DI» på Facebook !

Trenger du TAXI i Lazio området, kontakt «FA.DI»  vi deler med glede deres kontakt info:
FADI Intestazione e-mail INGLESE 2

se også deres nettside

Kommentarer

Annonse