Annonse

Vær rask og du får to fri-netter i Dubai. Pressemeldinger

Få to Dubai-netter på kjøpet

Oslo 25. januar 2017 – Frister det med litt sol og sommervarme? For å hjelpe de reiselystne å sparke i gang det nye året, lanserer Emirates en kampanje på Dubai-reiser. I en periode vil billetter kjøpt på emirates.com inkludere 2 netters opphold sentralt i Dubai. 

Bestillinger kan gjøres fram til 29. januar, og gjelder reise mellom 1. februar og 31. mars. Hotellene i tilbudet inkluderer Rove Deira City Centre, Rove Healthcare City, Hotel Ibis Deira City Centre og Hotel Howard Johnson Bur Dubai.
– Dubai har sol hele året, shopping i verdensklasse, fantastiske strender og ikoniske bygninger som trekker reisende tilbake gang på gang. Enten det er ditt første besøk til Dubai eller en gjenvisitt, er det alltid noe nytt å utforske. Fra de nyeste fornøyelsesparker til de fineste restauranter. Denne kampanjen er så gunstig i seg selv at den gir enda et påskudd til å besøke Dubai. I tillegg til spennende opplevelser på bakken, verdsetter passasjerene også reisen om bord hos Emirates, med vår bransjeledende komfort og prisbelønte service fra våre kabinansatte, sier administrerende direktør i Emirates Norge, Terje Grue. 

Nye attraksjoner
I Dubai har flere nye attraksjoner åpnet det siste året. Blant de nyeste «må-se-stedene» i den dynamiske byen finner vi Dubai Parks and Resorts som har tre temaparker: Bollywood Parks™ Dubai, MOTIONGATE™ Dubai, samt regionens første LEGOLAND® Park og LEGOLAND® Water Park. Hele området knyttes sammen av Riverland™ Dubai – en egen destinasjon med butikker og servering i hjertet av Dubai Parks and Resorts. 

Videre til 150 byer i 80 land
Emirates’ nav i Dubai gir direkte forbindelse til over 150 byer i 80 land. Globetrottere kan utforske de nye destinasjonene som ble lansert i 2016: Cebu og Clark på Filippinene, Yinchuan og Zhengzhou i Kina, Yangon i Myanmar, Hanoi i Vietnam og Fort Lauderdale i USA. 

Kabinansatte fra 135 nasjonaliteter som snakker over 60 språk står for Emirates enestående service om bord. Med flate senger i Business Class, verdens største skjerm på Economy Class med 13,3 tommer og mer enn 2500 kanaler med on-demand underholdning på den prisbelønte ice Digital Widescreen-systemet, leverer Emirates kvalitet og verdi for pengene. 

Barna har fordeler
De som reiser med barn nyter godt av det omfattende familietilbudet, fra prioritert ombordstigning på alle flyplasser, til spesielle barnemåltider, dedikert underholdning på ice, samt eksklusive leker og Lonely Planet aktivitetsposer om bord.
Emirates er det eneste flyselskapet som opererer en all Airbus A380 og Boeing 777-flåten.
 

Gå til emirates.com for informasjon om hvordan du kan bestille flybilletter og en fullstendig liste over vilkår og betingelser for dette tilbudet.  

Pressekontakt Norge
Tina Tharaldsen, mobil 99 47 26 20, e-post: tina@iteo.no eller EmiratesNorway@iteo.no 

Om Emirates
Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 150 destinasjoner i 83 land (inkluderer 16 destinasjoner for fraktfly). Om bord den moderne og effektive flåten av 240 passasjerfly (og 15 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. 

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

Kommentarer

Annonse