Annonse

Hotellet er svært godt utrustet og tilfredsstiller alle krav uansett om man reiser i konferanseøyemed, på forretningsreise eller på ferietur. Pressemeldinger

First Hotels til Kramfors på den nord-svenske østkysten

First Hotels har vokst kraftig i Sverige de siste årene og får nå sitt første hotel i Kramfors.

First Hotels vokser videre og det siste tilskuddet ligger i Kramfors i Sverige, selve inngangsporten til Höga Kusten – et kyst- og havområde i Västernorrlands län i Sverige.

First Hotel Kramm kompletterer vår svært gode posisjon i regionen og er et viktig tilskudd til First Hotels, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Aller mest populære naturmråder

First Hotels Kramm ligger i et av Sveriges aller mest populære naturområder, nemlig Höga Kusten.

Dette er en unik og vakker del av Sverige og i år 2000 ble Höga Kusten oppført på Unescos verdensarvliste. Aktivitetstilbudet her er også svært godt, så om du vil oppleve naturen gående, syklende, klatrende eller padlende, er opp til hver enkelt, sier Ingdal.

Etablert turistdestinasjon

Höga Kusten er en godt etablert turistdestinasjon i Sverige, og nå håper First Hotel Kramm på at også nabolandene i enda større grad skal få øyene opp for det vakre landskapet.

Vi har en helt annen mulighet til å nå ut til potensielle kunder nå som vi er et First-hotell. Hotellkjeden har et svært godt kundenettverk og solide løsninger for distribusjon og salg, sier Monica Lindmark, hotelldirektør ved First Hotel Kramm.

Svært godt utrustet

Hotellet har 98 rom og har blant annet egen restaurant, bar, konferanserom, treningsstudio og badstue.

Hotellet er svært godt utrustet og tilfredsstiller alle krav uansett om man reiser i konferanseøyemed, på forretningsreise eller på ferietur. Vi er glade for at våre kunder får enda større valgmuligheter og ønsker First Hotel Kramm velkommen til kjeden, sier Ingdal.

Fakta First Hotel Kramm:

Bygget: 1969
Renovert: 2011
Antall rom: 111
Antall konferansegjester: 200
Fasaliteter: Treningsstudio, badstue, restaurant, bar og konferanselokaler.
Aktiviteter i nærheten: Blant annet klatring, padling, tennis, fisketurer, overlevelseskurs, vannsportsaktiviteter, langrennsløyper og flott turterreng.
Andre tilbud: Teambuilding, elvebåt-turer, utendørs svømmebasseng og flere festivaler

Fakta First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993 og er med sine 61 hotell en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København. I tillegg har kjeden 32 hoteller i Spania gjennom samarbeidet med Petit Palace.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Vi er glade for at våre kunder får enda større valgmuligheter og ønsker First Hotel Kramm velkommen til kjeden, sier Roar Ingdal.

Vi er glade for at våre kunder får enda større valgmuligheter og ønsker First Hotel Kramm velkommen til kjeden, sier Roar Ingdal.

Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels: +47 920 38 777, roar.ingdal@firsthotel.no
Erlend Ellingsen, kommunikasjonssjef: +47 920 99 039, erlend.ellingsen@flyingelephant.no

 

 

 

 

Kommentarer

Annonse