Annonse

Nytt storhotell åpnet på Flesland 28. febuar. Aktuelt

Flying start for nytt hotell på Flesland

BERGEN (NyeReiselivsavisen) Om du ikke visste at det var kjempemessig hotellåpning i Bergen i går, fikk du ihvertfall vite det rett etter landing på Flesland.

Intetanende og med annet ærend i Bergen denne dagen, stod plutselig et trekløver fra Choice-kjeden foran deg med rykende varm og god kaffe – og med sitt gledens budskap: I dag åpner dørene til Comfort Hotel Bergen Airport! Skal det være en kopp kaffe og et nytt hotell? Adam Munkbo, prosjektkoordinator for Comfort-hotellene, Anne Line Hogstad, frokostansvarlig hotell Børsparken i Oslo og Petter Kristiansen, direktør Hotell Express Central, var alle hentet inn for å hjelpe til for å gi det nye hotellet en flying start. 

 

Og Comfort Hotel Bergen Airport er ikke som ande hotell, skal vi tro pressemeldingen vi finner på Choice-kjedens hjemmeside:.

Del av Bergen Business Park

Hotellet er en del av det første byggetrinnet i utbyggingen av Bergen Business park, som er under utvikling ved den nye terminalen og Bybanens endestasjon på Flesland, heter det der.

-Byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport har vært intensivt og er et av Comforts største prosjekter, sier Erlend Fardal Lunde, hotelldirektør på nye Comfort Hotel Bergen Airport.

304 rom, bybane og ny terminal

– Vi er veldig stolte over hotellet og godt fornøyde med å bli et naturlig møtepunkt mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Nå gleder vi oss bare til Bybanens endestasjon- og den nye terminalen åpner, Med bygging av Bybanen helt ut til Flesland i 2017 får reisende enkel og rask tilgang til nye, friske møtelokaler, restaurant og overnatting. Hotellet er nemlig utstyrt med 304 rom og hele 12 trådløse møterom. I tillegg ligger hotellet kun to minutter fra den nye terminalen som åpner august 2017.

Korte dagmøter og mindre konferanser

-Comfort Hotel Bergen Airport er tilrettelagt for korte dagmøter og mindre konferanser. Når den nye terminalen åpner er det kun to minutter å gå til flyplassen. Målet er å bli en møteplass og hang out for reisende til- og fra Bergen lufthavn Flesland slik at de kan bruke tiden på å få unna litt jobb eller bare slappe av i vår Barception og lobby mens de venter på sin neste flyvning, sier Erlend Fardal Lunde.

Comfort Hotel Bergen Airport er nummer to i rekken av Comfort Hotel i Bergen.

Fakta om Comfort Hotel Bergen Airport:

  • 304 rom
  • 12 trådløse møterom
  • Restaurant, bar og stor gym
  • 2 minutter fra den nye terminalen som åpner august 2017
  • Innendørsparkering med 110 parkeringsplasser som disponeres av tredjepart mot avgift.
  • Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med 184 hoteller og 13 000 medarbeidere i Skandinavia og Baltikum. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, samt 15 frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kommentarer

Annonse