Annonse

Pressemeldinger

For de motorsykkelfrelste

Indian Adventures AS har kjøpt 15 motorsykler i Kina og arrangerer pilot tur i Øst Tibet

Alle foto: Jim Lindquist

Indian Adventures AS som er kjent for å arrangere MC turer i Himalaya og Sri Lanka gjør nå noe ingen har gjort før. 16. juli reiser en gruppe på 15 «IA veteraner» som alle har reist med Indian Adventures i Himalaya på tidligere turer ut på et eventyr i Kina. Nærmere bestemt Qinghai provinsen nord-øst for Mt. Everest i Øst Tibet. Indian Adventures har kjøpt 15 nye 250ccm off road sykler som har blitt transportert 900 km inn på Den tibetanske høysletten der eventyret begynner.

Morgen på høysletta

Morgen på høysletta

Hensikten med denne turen «Et eventyr med mening» er å oppleve nomadelivet og de enorme øde områdene på den tibetanske høysletten og samtidig gi inputs og råd til lokale grundere som ønsker å starte opp turisme i området. Gruppen vil blant annet være de første gjestene på nystartede «home stays» der lokale tibetanere åpner sine hjem for turister og overnatting i telt hos nomader på over 4000 meters høyde.

Turen ble markedsført til tidligere kunder av IA og ble raskt fulltegnet. Siste mann som fikk plass når turen var fullbooket var en same som ringte og sa «Dere reiser ikke til Tibet uten mæ!!»

Vi ønsker med denne turen å gi motorsyklister en unik opplevelse av å kjøre off road motorsykkel i et av verdens mest avsidesliggende områder og samtidig bidra til utvikling av bærekraftig turisme på verdens tak. Gruppen er en spennende blanding av mennesker med erfaring fra MC kjøring i den indiske delen av Himalaya og har representanter fra HD- miljøet, og off road førere. 4 av deltakerne er kvinner der superveteranen er 74 år. Alle er godt forberedt på utfordringene som vil møte dem på to hjul på den tibetanske høysletten.

Vi kjører høyt til fjells

Vi kjører høyt til fjells

Turen som har fått navnet «Et eventyr med mening» har kommet til etter at daglig leder i Indian Adventures Jim Lindquist jobbet med et prosjekt for å ivareta tibetansk kultur gjennom å utvikle bærekraftig turisme kombinert med yrkesopplæring i Øst Tibet i 2014.

For ytterligere informasjon kontakt Jim Lindquist. Tlf: +47 48022335. E-post: Indianadventures@yahoo.no

Mer info om Indian Adventures og våre turer se: www.indianadventures.no og vår facebook side https://www.facebook.com/Indian-Adventures-302653303177244/?ref=aymt_homepage_panel

Turen kan også følges på vår blogg: https://goindianadventures.wordpress.com/

Kommentarer

Annonse