Annonse

Aktuelt

Fortsatt kamp om Skagerak

Oslo (nyeReiselivsavisen.no)
Torsdag i forrige uke kom meldingen om at Color Line og Fjord Line er enige, men det var om den såkalte passasjertuben i Kristiansand – og ikke om fordelingen av seilingstider mellom Sandefjord og Strømstad.

-Vi er tilfreds med avtalen, sier Color Lines Helge Otto Mathisen til Fædrelandsvennen. Han ønsker ikke å kommentere Sandefjord-Strømstad-uenigheten der debatten – ikke minst i Sandefjord Blad – har vært ganske så opphetet.

Fjord Line har både foreslått en trekning av seilingstider – og har anlagt sak mot Sandefjord kommune. Denne avblåses om det blir trekning av seilingstider. I tillegg til lokale krefter har både Kystverket og DNVGL vært inne og gjort sine vurderinger, men striden synes helt fastlåst.

Den fastlåste situasjonen er i øyeblikket masse god advokatmat, mens begge selskap rigger seg til for en kanskje avgjørende sommersesong. Fjord Line fikk ifjor tilført fersk kapital, og satser på en solid økonomisk utvikling i år.

Den nye Fjord Line-sjefen Rickard Ternblom har varslet at resultatene for 2014 og for første kvartal 2015 offentliggjøres 17. april.

Kommentarer

Annonse