Annonse

Forbruker

G Travel ekspanderer videre

G Travel satser videre og utvider med flere franchisetakere

I mai i år ble det kjent at G travel etableres som landsdekkende reisebyråkjede bestående av svært godt etablerte byråer, som alle kommer fra reisebyråkjeden VIA Egencia.

Nå har i tillegg to andre toneangivende reisebyråer i sine regioner – VIA Ulsteinvik og VIA Travel Tvete i Trondheim, valgt å knytte seg til G Travel som franchiser. Begge byråene er godt representert innen reisetjenester i marine- og offshoremarkedet, samt vanlig forretningstrafikk og ferie- og fritidsreiser. Med henholdsvis om lag MNOK 400 og MNOK 520 i årlig omsetning, bidrar disse byråene til at G Travel vil bli den ledende norske reisebyråkjeden fra 2016.

G Travel ledes av Finn Vetle Hansen som også er en av eierne av selskapet. G Travel er spesialister blant annet innenfor marine og offshore markedet, i tillegg til flere andre forretningsområder.

FOTO: Christiane Huseklepp

FOTO: Christiane Huseklepp

G Travel har sitt hovedkontor i Kristiansand, og er et norsk familieeid selskap som har vært i familien Hansens eie siden 1990. Selskapet har i dag totalt 210 ansatte, fordelt på ulike kontorer både i og utenfor Norge.

G Travel kjeden sin strategi er å tilby den beste totale løsning for å dekke kundens behov for reisefaglig kompetanse og teknologi innenfor forretningsmarkedet, feriemarkedet samt gruppe og konferanse markedet.
Fakta G Travel kjeden vil være representert i Hammerfest, Alta, Trondheim, Molde, Ulsteinvik, Ålesund, Stord, Bømlo, Egersund, Farsund, Porsgrunn, Halden, Moss, Åsane (Bergen), Haugesund, Bergen, Arendal og Kristiansand. I tillegg kommer våre internasjonale kontorer i Manila, Rio de Janeiro, Houston, Shanghai, Singapore og Aberdeen. Samlet årlig omsetning for hele kjeden anslås å bli 3,1 Milliarder NOK. Totalt antall ansatte i kjeden 350. Vi gleder oss til vår nye og spennende framtid som en betydelig kjedeaktør i det norske reisebyråmarkedet, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen. Han fremhever at kjeden skal fortsette å tilby sine kunder svært høy reisefaglig kompetanse i tillegg til ny teknologi og nye og lønnsomme løsninger. Vi ser frem til å ønske alle våre nye kollegaer velkommen, og fra 1. januar 2016 vil alle de nye kontorene være fullt implementert og integrerte som G Travel.

Ytterligere informasjon: Ta gjerne kontakt med Adm. Direktør G Travel Finn Vetle Hansen +47 404 03 840

Kommentarer

Annonse