Annonse

Forbruker

G Travel blir ny landsdekkende reisebyråkjede

G Travel knytter til seg flere byråer og blir en betydelig kjedeaktør i det norske markedet

 

G Travel har sitt hovedkontor i Kristiansand, og er et norsk familieeid selskap som har vært i familien Hansens eie siden 1990. Selskapet har i dag totalt 210 ansatte, fordelt på ulike kontorer både i og utenfor Norge. 1.1.2015 forlot de VIA kjeden og ble G Travel. Selskapet har ansatt Christer B Paulsen som salgs- og markedssjef – han kommer fra fotballklubben Start. G Travel undertegnet da også i februar sponsoravtale med klubben. På Starts hjemmesider finner vi følgende uttalelse:

– Klubben er en meget viktig arena for oss. Vi bygger vår vekst blant annet på merkevarebygging, profilbygging, kunderelasjoner og nettverk. I forhold til dette er Start sentrale for oss. For oss som lokale patrioter er det også viktig å ha et tippeliga-lag i regionen- spesielt siden hovedkontoret vårt er i Kristiansand.

– Vi har stor tro på at samarbeidet mellom G Travel og Start skal gjøre kjennskapen til selskapet bedre, og at vi skal kunne bli enda større både på Sørlandet og i resten av landet, avslutter Paulsen.

Men G-travel har virksomhet langt utover Kristiansandsregionen og vokser nå sterkt ved å knytte til seg flere byråer. Den nye kjeden består av svært godt etablerte byråer, som alle kommer fra reisebyråkjeden VIA Egencia. Etter en totalvurdering av strategiske og kommersielle hensyn har disse reisebyråene valgt å knytte seg til G Travel kjeden, som blir en betydelig aktør i det norske og internasjonale markedet.

FinnVetleHansen FOTO: Gtravel

FinnVetleHansen FOTO: Gtravel

G Travel ledes av Finn Vetle Hansen som også er en av eierne av selskapet. G Travel er spesialister blant annet innenfor marine og offshore markedet, i tillegg til flere andre forretningsområder.
G Travel kjeden sin strategi er å tilby den beste totale løsning for å dekke kundens behov for reisefaglig kompetanse og teknologi innenfor forretningsmarkedet, feriemarkedet samt gruppe- og konferansemarkedet.

Fakta
G Travel kjeden vil være representert i Hammerfest, Alta, Molde, Ålesund, Stord, Bømlo, Egersund, Farsund, Porsgrunn, Halden, Moss, Åsane (Bergen), Haugesund, Bergen, Arendal og Kristiansand. I tillegg kommer våre internasjonale kontorer i Manila, Rio de Janeiro, Houston, Shanghai, Singapore og Aberdeen.

  • Samlet årlig omsetning for hele kjeden anslås å bli 2,0 Milliarder NOK. Totalt antall ansatt i kjeden 280

Vi gleder oss til vår nye og spennende framtid som en betydelig kjedeaktør i det norske reisebyråmarkedet, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen. Han fremhever at kjeden skal fortsette å tilby sine kunder svært høy reisefaglig kompetanse i tillegg til ny teknologi og nye og lønnsomme løsninger. Vi ser frem til å ønske alle våre nye kollegaer velkommen, og fra 1. januar 2016 vil alle de nye kontorene være fullt implementert og integrerte som G Travel.

Kommentarer

Annonse