Annonse

Nina Bogerud Caspari: Reisemål

Gledens dag å gå inn i Scandic Hotels

Det ble en helt spesiell opplevelse og en gledens dag for oss når vi nå gikk inn i Scandic Hotels, etter en veloverveid og gjennomtenkt prosess

Det ble en helt spesiell opplevelse og en gledens dag for oss når vi nå gikk inn i Scandic Hotels, etter en veloverveid og gjennomtenkt prosess. Scandic Elgstua har, som det flotte hotellproduktet og den unike staben vi er, hatt mange «friere» og flere muligheter. At vårt endelige valg falt på Scandic Hotels føles derfor nå veldig riktig. Alle stener er snudd, alle scenarioer vurdert og beslutningen har vært enstemmig, noe som ikke minst har vært viktig for hotellets eier John Tømte og vårt styre.

Setter Elverum på kartet

Det ble av stor betydning for Scandic Elgstua at vi nå er en del av Nordens ledende hotellkjede, med 230 hoteller, over 1,4 mill trofaste «Scandic Friends»-medlemmer, sunne verdier og gode personalmuligheter for våre 80 ansatte. Dette vil utvilsomt sette Elverum på kartet og potensialet er stort for mer trafikk fra «Scandic Friends» til Hedmark-regionen, ikke minst med tanke på kort avstand fra Oslo, Gardermoen og svenskegrensen.

Profesjonell, kvalitets- og fremtidsfokusert

Hele introduksjonen til Scandic, selve re-brandingsprosessen og all den kontakten vi har hatt med Scandic-medarbeidere, uansett roller, har vært profesjonell, kvalitets- og fremtidsfokusert.

Stor og spennende prosess

Vi har følt at vi har vært en del av en stor og spennende prosess. Aldri før har så mange hoteller byttet profil på så kort tid i Norden, og vi har stor forståelse for at de endringene som nå innføres til tider kan bli utfordrende i en hektisk hverdag. Vi vil selvfølgelig gjøre alt vi kan for at våre medarbeidere skal bli hørt i prosessen. Så langt må vi si at det har vært en svært god opplevelse.

Vi ser at vi med Scandics verdier CASUAL, CREATIV, COMPETITIV og CARING vil føle oss som en del av Scandic-Familien. Med en fartstid i Rica Hotels på 18 år, vet jeg hva jeg snakker om. Sunne verdier som man kan leve opp til og føle seg vel med, er viktig for våre ansatte.

Fortsatt det gode vertskap

Scandics evne til å være nytenkende og opptatt av å ligge foran i hotellbransjen opplever vi som svært viktig i dagens hotellbilde. De endringene som blir innført på Scandic Elgstua blir en del av Scandics velkjente konsepter og gode løsninger. Det blir positivt!

Scandic Elgstua skal naturligvis fortsette å være det gode vertskap. Vi skal servere herlig lokalmat og tradisjonsrike retter fra vårt distrikt, naturligvis med elg på menyen, både i tradisjonsrike Elgstua Kafé så vel som på á la cartemenyen i Restaurant Jaktlaget. I tillegg skal Scandic Elgstua ha langt mer fokus på miljø, universell utforming og tilrettelegging for alle type gjester. Vi vil implementere Scandics konsepter og styringsverktøy. Vi får SHOP som gir oss mulighet til mersalg og god service, «morning og afternoon breaks» for konferansegjester.

Frokosten blir enda bedre

Men, hva med Rica-frokosten? Vi vant Twinings- og Haugen Gruppens «Norges Beste Frokost» for Hedmark i 2014. Hva skjer nå?

Også frokosten vil med Scandic bli enda bedre. Gjennom en vel gjennomtenkt rokostutviklingsprosess har Scandics F&B direktør Morten Malting og hans stab, lagt mye arbeid i utviklingen av Scandics nye frokost. Den har vi for øvrig allerede «tyvprøvd» og den er bare herlig. I tillegg vil vår kjøkkensjef, Halvor Riisen Grøt, sette vårt lokale preg på frokosten.

Viktigst av alt i denne prosessen er at vi nå skal møte morgendagens gjest med et konkurransedyktig hotellprodukt tilpasset hotellgjestens ønsker og behov, nå som Scandic Elgstua. Det blir utrolig spennende. HJERTELIG VELKOMMEN!

Kommentarer

Annonse