Annonse

Pressemeldinger

Her jobber 20 000 kabinansatte ­- trenger ytterligere 5 000

Verdens største flyselskap Emirates har denne måneden nådd en historisk milepæl!

Oslo, 24. april 2015

– Verdens største flyselskap, Emirates, har denne måneden nådd en historisk milepælen med mer enn  20 000 kabinansatte. Selskapet har planer om å ansette ytterligere 5 000 fremover.

Flyselskapet har kabinpersonell fra 135 forskjellige land, som snakker over 55 språk.

– De kabinansatte er våre sterkeste ambassadører. De snakker daglig med passasjerene 35 000 fot over bakken, på flyplassene og arrangementer over hele verden. Å kunne skilte med 20.000 slike ambassadører er en milepæl, definitivt. Vi er tross alt ikke mer enn et drøyt 30 år gammelt selskap, uttaler norgessjef for Emirates Terje Grue.

Mange kabinansatte blir oppgradert fra å jobbe i Economy Class til Business Class mindre enn 18 måneder etter ansettelse. Deretter må man normalt jobbe noen år før forfremmelsen til senior kabinansatt og purser trer i effekt.

Søker flere nordmenn
Emirates skal før sommeren gjennomføre rekrutteringsdager i Oslo hvor målet er å få enda flere nordmenn til å søke jobb hos den globale aktøren. Per i dag jobber det 38 nordmenn i selskapet, fordelt mellom kabinpersonell, bakkeansatte og piloter. Norgessjefen ser gjerne at enda flere nordmenn griper sjansen og prøver seg på en karriere hos verdens største flyselskap.

– Vi har fokus på rekruttering i Norge nettopp så potensielle arbeidssøkere kan bli bedre kjent med oss. Det er en strålende mulighet for oss å kunne snakke direkte med jobbsøkerne, og gi de førstehåndsinformasjon om hva en karriere i Emirates faktisk handler om, sier Grue.

Flyselskapet opplyser om at de ønsker hele 5 000 nye ansatte i 2015. Det er med andre ord gode muligheter for interesserte å få en luftig start på karrieren.

Pressekontakt Norge
Tina Tharaldsen, mob: 99 47 26 20, e-post: EmiratesNorway@iteo.no<mailto:EmiratesNorway@iteo.no>

Om Emirates
Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 148 destinasjoner i 84 land. Ombord den moderne og effektive flåten av 232 fly tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly.

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

Kommentarer

Annonse