Annonse

Pressemeldinger

Hertz kåret til «Årets Beste Bilutleie»

Reisebransjen har talt. Hertz oppfattes som det beste bilutleieselskapet i landet. Nå skal selskapet vokse videre i Norge. Blant annet med nye leiekonsepter i sentrum av de store byene.

Stolt vinner

Grand Travel Award er en av reisebransjens mest prestisjefylte kåringer. Hvert år hedres de beste reiselivsaktørene i landet. Konkurransen blant leiebilselskapene er knallhard, og Hertz er stolte av denne utmerkelsen. Det er tredje gang på rad at Hertz blir kåret til årets beste bilutleie.

– Vi er selvsagt veldige glade for denne prisen. Det er en honnør til alle ansatte i selskapet som hver dag står på for reisebyråene og deres kunder, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz Bilutleie.

Hertz jobber knallhardt for å forbli best.

– Gode teknologiske løsninger, over 500 utleiepunkter over hele landet og god service er blant grunnene til at reisebyråene sier at de foretrekker oss. Reisebransjen er veldig viktig for oss og Hertz skal oppleves som et godt og enkelt valg. Vi skal vise oss tilliten verdig og forbli best, sier Trygve Simonsen. 

Forme fremtidens bilutleie
Ny teknologi, høyere sertifiseringskrav og økt biltetthet er med på å forme fremtidenes bilutleie. Hertz har en klar ambisjon om å lede denne utviklingen for å sikre fortsatt vekst.

Vi jobber med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene og skal vokse videre og forsterke oss på blant annet varetransport og langtidsleie, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Hertz – et ledende leiebilselskap

Hertz er representert mer enn 150 land på samtlige kontinenter med over 11 000 lokasjoner som leier ut mer enn 33 millioner leiebiler per år.

I 1968 åpnet Hertz sin første lokasjon i Norge. Hertz Norge er i dag markedsledende med over 500 utleiepunkter over hele landet som blant annet dekker samtlige flyplasser.

Leiebilflåten i Norge består av nærmere 6 000 nye og moderne biler.

Samtlige lokasjoner i Hertz Norge er miljø- og kvalitetssertifisert gjennom standardene ISO 14001, 9001 og OHSAS 18001 (HMS).

www.hertz.no

Kommentarer

Annonse