Annonse

Salong i tre høyder - Down under - på Hotel With Urban Deli. Reisemål

Hotell – «down under» – i Stockholm

STOCKHOLM (Nye Reiselivsavisen) På Sveavägen 44, midt i hjertet av Stockholm, finner du et hotell litt utenom det vanlige. Hotel with, et hotell som ligger «down under».

 

Ja, for alle rommene i hotell with ligger under bakkenivå. Litt underlig følelse med et hotell uten vinduer, mens andre synes det er bare godt å bo i kjelleretasjen – uten vinduer, men også uten forstyrrende bilstøy. Totalt har hoteldelen 106 rom fordelt på tre kategorier. Queen, King og Family.

Hotell - midt på Sveavägen i Stockholm.

Hotell  – midt på Sveavägen i Stockholm.

Urban Deli – og takterrasse
Hotel with har undertittelen – UD – Urban Deli – og dessuten en svært populær takterrasse. Under vårt besøk midt i juni, kunne du få inntrykk av at alle kule typer i Stockholm hadde funnet veien opp på taket til with. Litt upolert og uformelt var det lett å finne seg til rette i ettermidagssola. Vin- og øldrikkende i alle retninger i denne lyse junikvelden, og alle så ut til å trives. Ja, selv med en cola light, var det lett å kjenne og ta del i den gode stemningen og finne seg til rette i samtalene.

Kryssning av flere tilbud
For oss i et følge på et 30-tall kommunikasjonsrådgivere fra hele Norden, var takbesøket opptakten til en bedre tre-retters middag nede i restauranten på gateplan. Svært så uformelt her også.

Moderne kunst - veggen full!

Moderne kunst – veggen full!

Urban Deli en spennende kryssning av bar, restaurat, salgshall, café och matbutikk. Opprinnelig åpnet Urban Deli på Södermalm i Stockholm 2009. På kort tid ble UD et populært møtested kjent for både god mat og drikke og en åpen og vennlig atmosfære med en blanding av mennesker i alle aldre og typer. Urban Deli på Sveavägen åpnet i september 2015 og er den hittill største Urban Deli. I tillegg til takterassen med utsikt over Stockholm City, finner vi her også et matstudio med mulighet for matlagningskurs, seminarer och møter samt ett fint multirom som kan brukes til både gruppetrening, konferanser og events.

Frokostbuffet av ypperste merke

Frokostbuffet av ypperste merke

Et godt alternativ
For egen del synes jeg hotellet var perfekt plassert i sentrum av Stockholm. Jeg liker å bo sentralt hvorenn jeg kommer, med kort vei til aktiviteter og folkeliv. Dennegang kom vi aldri utenfor dørene før vi ble hentet igjen til fortsatt work shop neste dag, men det gjorde ikke noe. Stemningen på hotellet var uformell og servicenivået høyt. Bare en liten detalj som at de tilbød et fylt pappkrus med kaffe da du hadde gjort opp regningen, ga ekstra poeng hos meg. Ikke det at jeg trengte mer kaffe etter en førsteklasses frokostbuffet (og jeg sa nei takk), men det understreket serviceinnstillingen som gjennomsyret hele etablissementet. Støynivået på restauranten var ganske høyt, og når danske Britta skulle holde tale til nygifte, svenske Gabriella, var det vanskelig å få med seg budskapet. Men vi fikk overrakt alle gavene, og det var det viktigste. Maten var også som vi satte pris på. Ekstra poeng til surdeigbrødet.

Skal du ha med et kaffekrus på veien?

Skal du ha med et kaffekrus på veien?

Jo, ”underjordiske” hotell with er et godt alternativ også neste gang vi skulle komme til Stockholm.

Kommentarer

Annonse