Annonse

Forbruker

Jomfruer til fjells

Torsdag 5.mai tar sjefsjomfru Charlotte Ehde-Eliassen i Jomfrureiser med seg 230 treningsglade damer til fjells.

Sjefsjomfrua - foto Gullen Øyehaug

Sjefsjomfrua – foto Gullen Øyehaug

En sprudlende sjefsjomfru er på tråden for å fortelle om turen som går til Vestlia hotell på Geilo, tre hele dager til ende.
-Jeg har bestilt 20 bildekk, 15tømmerstokker og 30 tunge steiner, forteller hun.
-Hæ?
-Ja, det er til bootcampen som vi sier, eller utendørstreningen. Vi skal flytte på disse fra den ene siden av banen til den andre. Litt mindre «bildekk» rundt midjen hvis vi løfter noen tunge dekk på bakken er planen, skjønner du, ler Charlotte. Men alt vi gjør på Geilo er frivillig, blir det litt for enhver smak.

Afrodans, aquagym til kul musikk, yoga og deilige fjellturer er bare noe av det rikholdige programmet.

-Det er tredje året vi arrangerer dette nå, fortsetter Sjefsjomfrua, og nytt av året er at vi utvider til tre netter, fra torsdag-søndag. Det har det vært stor etterspørsel etter.

Jomfrureiser er som kjent Norges største reisearrangør for damer på tur, og Charlotte er oppfinner og eier av selskapet.

-Det som er gøy er å bli kjent med alle disse flotte damene. De flyr ned fra Nord-Norge og kommer fra hele landet forøvrig for å kose seg en helg. Kanskje lærer de noe nytt også på et av foredragene våre om hvordan legge opp en god treningshverdag, eller kostholdsveiledning. Og ikke minst lære seg å finne roen, det er kanskje noe av det viktigste for mange av oss? spør hun. Og så skal vi le, sammen med komikeren Christine Koht og lære oss å synge med sangeren Hanne Sørvaag. Vi skal lage vårt eget Jomfrukor.

Vil du vite mer om denne turen, så kommer Charlotte Ehde-Eliassen til Radio Riks 29.april kl 14.

 

Kommentarer

Annonse