Annonse

Velkommen til en magisk jul i Lillehammer og Gudbrandsdalen, sier Ove Gjesdal i Visit Lillehammer som ble utfordret av Visit Akershus i vår serie landet rundt. Melllom 14.00 og15.00 i dag kunne du dessuten høre ham på¨www.Radioriksoslo.no – eller i Oslo-området lytte på FM 101,1 Reisemål

Julemagi i Lillehammer og Gudbrandsdalen

La roen senke seg og nyt den magiske stemningen

LILLEHAMMER (Reiselivsavisa) Senk skuldrene, og la julemagien slippe inn. I Lillehammer og Gudbrandsdalen kan du bare nyte atmosfæren, naturen, luktene, smakene og opplevelsene.
I Lillehammer står kultur og tradisjon i høysetet, i kombinasjon med hyggelig julehandel i sjarmerende handelsmiljø.
Førjulstiden byr på flotte julemarkeder, stemningsfulle konserter og opplevelser. Bli med på jul autentiske omgivelser, og lær om gammeldagse juletradisjoner på Maihaugen. I julebyen Lillehammer kan du la roen senke seg, og du kan nyte den magiske stemningen. Gågata i Lillehammer Sentrum er som et juleeventyr, med sine sjarmerende gamle trehus og idylliske atmosfære.

Ikke glem muligheten til å nyte førjulstiden og jula i langrennssporet eller alpinbakken. På mange av høyfjellshotellene får du i førjulstiden og i romjulen god, gammeldags julestemning med deilig julemat og tradisjonell julefeiring. Nyt de vakre omgivelsene i et av våre fjellområder. Hva er vel vakrere enn blåtimen til fjells?
Velkommen til en magisk jul i Lillehammer og Gudbrandsdalen, sier Ove Gjesdal i Visit Lillehammer som ble utfordret av Visit Akershus i vår serie landet rundt. Melllom 14.00 og15.00 i dag kunne du dessuten høre ham på¨www.Radioriksoslo.no – eller i Oslo-området lytte på FM 101,1

Her kan du lese mer:
https://www.lillehammer.com/kampanje/jul-i-lillehammer-og-gudbrandsdalen

 

 

Kommentarer

Annonse