Annonse

En fantastisk flott forestilling som bare blir bedre og bedre. Forbruker

Kortreist storbyhelg

Reis til Oslo i høst og unn deg en teateropplevelse eller et show.

En reise behøver ikke være lang. Hvorfor ikke besøke vår egen hovedstad og tilbringe en kveld på en av våre mange teaterscener? Høsten er proppfull av både premierer og andre forestillinger. Vi har samlet sammen NOEN av høstens tilbud, og det mangler ikke på spennende underholdning.

Latter på Aker Brygge:singing-forside.ft.no

Gudbedre – Anne Kat Hærland – premiere 31.8.16.

Fremmedfrukt – Zahid Ali – premiere 1.9.16.

Lattergalla – Otto Jespersen, Hans Morten Hansen, Jon Niklas Rønning, Halvor Johansson, Rasmus Wold & Ole Morten Aagenes – premiere 19.10.16.

Musikk e komme for å bli – Heine Totland & Gisle Børge Styve.

Julelatter – Christian Mikkelsen, Olav Svarstad Haugland, Emil Lystvedt Berntsen ( BMI) Premiere 2.11.16.

Stand up på klubbscenen – hver tirsdag, fredag og lørdag hele høsten.

Bestill billetter her:

www.latter.no

Telefon: 23118800

anne kat

LATTERLIG:Anne Kat er en av stjernene på Latter.

 

Nationaltheatret:

Reisen til julestjernen– endelig er den tilbake på hovedscenen. Julefortellingen over alle julefortellinger har vært spilt her siden julen 1924, og har den ikke vært spilt et år ble det ramaskrik. Voksne og barn får ikke nok av lille Sonja som etter mye strev endelig finner julestjernen, det blir ikke jul uten denne forestillingen for mange. Premiere allerede 22.oktober, vær rask å sikre deg billetter her:

www.nationaltheatret.no

 

Oslo Nye Teater:

Hvem er redd for Virginia Woolf- er Oslo Nyes storsatsing og får premiere torsdag 1.september. Vertskapet for nachspielet fra helvete, Martha og George, spilles av Linn Skåber og Sven Nordin som ender opp i en orgie av fyll, løgn og fornedrelse. Skrekk og gru hvis ekteskapet er slik…

Min Kamp– historien om forfatteren Karl Ove Knausgaards noe slitsomme liv er blitt teaterstykke. Premieren foregår i Kristiansand, men lørdag 1.oktober blir det Oslopremiere på stykket på Oslo Nye Centralteater.

Jul i Blåfjell– Ingen jul for barna uten blånissene i Blåfjell. Turte og de andre har mange regler de skal følge og Mamsen og Lillegutt samler søppel og lurer på mange ting. Mamsen spilles i år av selveste Brit Elisabeth Haagensli og får premiere allerede 18.november.

Bestill billetter her:

www.oslonye.no

 

Chat Noir:

To Rustne Herrer-Hvis helsa holder– er tittelen på de to gamle ringrevene Ole Paus og Jonas Fjelds nye show. Forvent mye moro og mange velkjente sanger denne kvelden. Premiere 22.september.

The Lulu Show-nypremiere på Hilde Louise Asbjørnsens prisbelønte show. 22.september.

Bjarte Hjelmeland-i lånte fjær– Nok et strålende show levert av tusenkunstneren fra Bergen. Nypremiere i Oslos koseligste teatersalong blir torsdag 3.november kl. 19:30

Billetter:

www.chatnoir.no

 

 

 

 

 

 

Det Norske Teatret:

Etterlyst: Jesus er navnet på Bjørn Eidsvågs nye teaterstykke. Her prøver eks-presten og sangeren å finne ut hvem Jesus egentlig var.

Premiere lørdag 27.august.

Tor Jonssonaften : I anledning 100årsmarkeringen av den folkekjære lyrikeren fra Gudbrandsdalen setter Det Norske opp seks Tor Jonsson-kvelder med lesninger av tekstene hans. Teaterets store stjerne Heidi Gjermundsen Broch i en av rollene.

www.detnorsketeatret.no

 

Folketeateret:

Singin in the Rain- er årets musikal fra Folketeateret på Youngstorget. Fra lørdag 2.september lover ensemblet der at det skal regne på scenen, og stjernene Stian Blipp og Atle Pettersen skal skinne. I skolens høstferie settes det opp ekstramatine lørdag 8.oktober kl 15.Det er bare å pusse steppeskoene og renske stemmebåndene og bli med.

Oslo Fagottkor– God jul og fagott nyttår kaller dette koret juleforestillingen sin. Norges lekreste homsekor som de liker å omtale seg selv som holder en høy musikalsk kvalitet enten de synger rørende vakkert våre kjære tradisjonelle julesanger, eller lager elleville nytolkninger. Seks kvelder er satt av til dem i Folketeateret i høst.

Sikre deg billetter til høstens store musikal eller Oslo Fagottkor her:

www.folketeateret.no

 

 

 

Kommentarer

Annonse