Annonse

FLYING HIGH:Slik kan man også ha det ombord i Singapore Airlines. Kulinarisk

Kulinariske opplevelser i luften

Gourmetmaten tas til nye høyder

De fleste har vel rynket mang en gang på nesen over maten som blir servert ombord på flyreisene. Pakket i plast med smak som papp er det ikke mye å rope hurra for, ei heller en god start på reisen for mange. Det vil Singapore Airlines gjøre noe med og innfører fersk og deilig kinamat på sine flyreiser ut fra Singapore.

NAM:Hvem sa at flymat er kjedelig?

NAM:Hvem sa at flymat er kjedelig?Reker,svin og dampet fisk.

-Singapore Airlines, forøvrig verdens mest prisvinnende flyselskap, satser på Teochew- kjøkkenet som har sitt utspring fra Guangdongprovinsen i Kina, og maten er spesielt populær for sine vegetar- og sjømatretter, forteller salgssjef Henrik Hanevold. Vi har som mål å ha den beste maten i lufta og liker å utvide med retter fra Kinas beste kjøkken.

Dampet havabbor, innbakte reker, kald krabbe og langtidsbrassert svinekjøtt er bare noen av lekkerbisknene du kan oppleve på din neste flytur eller om du skulle befinne deg på Chiangi airport i Singapore, i SilverKris Loungen. Vel og merke om du flyr på business-eller første klasse da!

VERDENS BESTE: Champagne-Charlie ble han kalt,grunnleggeren av denne flaska.

VERDENS BESTE: Champagne-Charlie ble han kalt,grunnleggeren av denne flaska.

Da kan du samtidig kose deg med verdens beste champagne til maten, Charles Heidsieck Champagne. Nylig kåret til verdens beste non-vintage Champagne av The Champagne&Sparkling Wine World Championship i London. Og ifølge Singapore Airlines er ikke dette i overkant jålete, derimot er champagnen som skapt for å drikkes i 10000meters høyde fordi den er både kraftig og gir mye smak til smaksløkene våre som svekkes der oppe i høyden. Det er vel unødvendig å nevne at et slikt herremåltid høyt til værs ikke er gratis,men deilig høres det ut!

Kommentarer

Annonse