Annonse

Kurt Nilsen og deLillos på plakaten - Foto: Harald Bråthen Forbruker

Kurt Nilsen med ny rekord på Hvaler!

Sommer og show og fart og moro, det er Vestfold det – og Kragerø og Kristiansand og andre steder på Sørlandskysten. Men det er også Østfold i sommermånedene. Sommerdrømmen med Nils Vogt og Dag Vågsås i spissen for et ensemble på 46 utøvere i Brottet Amfi er sommerens storsatsing i øyriket.

HVALER (NYEReiselivsavisen) Satser gjør også Hvaler Gjestgiveri på Kirkøy, der Kurt Nilsen sist fredag samlet 3100 tilhørere, som er ny rekord for disse plenkonsertene. Lørdag fulgte DeLillos opp med 1600 betalende. Ikke så verst det heller i vinden.

På Hvaler er det ikke festival....

På Hvaler er det ikke festival….Det kalles «Fest i Hvaler»

Ingrid Bjørnov først og sist
Hvaler har sånn sett vært i vinden i dobbelt forstand denne sommeren. Hittil i år har både Ingrid Bjørnov, Jonas Fjeld, Anneli Drecker og Lisa Tønne gjestet Hvaler, gjestgiver Øystein Elgheim og et entusiastisk publikum. Etterat Kurt Nilsen og deLillos har lagt Hvaler-publikummet for sine føtter, følger i tur og orden Bettan med band 24. juli, Jan Eggum 28. juli, Heine Totland og Gisle Børge Styve 29. juli, og det blir sommerlukking med Ingrid Bjørnov søndag 2. august.

Quiz og konserter på Oline
Cafe Oline i Bestemorhagen på Søndre Sandøy – et kvarters båttur fra Skjærhalden – har også et trofast publikum. Hver tirsdag fra 23. juni til 11. august er det quiz. Hver lørdag er det dans og underholdning. Gjennom hele sommeren arrangeres konserter med jente artister. Hittil i år Gutta fra Salta, Break Even, Rita Eriksen, Sailing Shoes, Odd Rene Andersen og Hege Saugstad gjestet Oline. 23. juli kommer så Vidar Busk og Daniel Eriksen, 25. juli Trio deMent, 30. juli Jonas Alaska, 1. august Pärs Polare og 15. august Gutta fra Salta igjen.

Fiskesuppe og eplekake med is

Trivelig og god stemning

Trivelig og god stemning på Cafe Oline

Cafe Oline er (i likhet med Hvaler Gjestgiveri) kjent for god mat og en kjempehyggelig atmosfære. På båttur med gode venner hvor vi ikke lyktes å få båtplass verken på Koster eller i Strømstad, fant vi Cafe Oline som et godt alternativ. Olines fiskesuppe er viden kjent, og den skuffet ikke dennegangen heller. Dessverre var eplekake med is strølet fra menyen denne kvelden, men varm pannekake med is og sjokolade var et nesten) like godt alternativ.

 

Kommentarer

Annonse