Annonse

Stolte salgsrepresentanter for Scandic-hotellene – Ina Aurora Bakkevig, salgssjef på Scandic Helsfyr og Siv Christensen, salgsdirektør i Scandic Norge. Reisemål

Kvinnovasjon i norsk reiseliv og i Scandic-kjeden

Kvinnene stormer frem i norsk reiseliv – og i Innovasjon Norge. Det må være tillatt å snakke om en Kvinnovasjon. Dyktige kvinner inntar posisjonene og kjører på for fullt. Cathrine Pia Lund ( Se under pressemeldinger) blir leder for divisjonen Merkevaren Norge i Innovasjon Norge.

Pia kommer fra Den Norske Opera & Ballett og er dermed siste leder på plass i lederkabalen i Innovasjon Norge, og den syvende kvinnelige lederen i Innovasjon Norges topplederteam. Her er som kjent Anita Krohn Traaseth administrerende direktør.

Scandic Hotels – først og sist
Scandic-hotellene vil ikke være noe dårligere enn Innovasjon Norge, og inviterte dagen etter Kvinnedagen til frokostseminar på Scandic Helsfyr med tittel Kvinnedagen 2015. Bortsett fra tittelen for dagen, ble det lite kvinnesak. Riktignok var alle foredragsholderne og flertallet av tilhørerne kvinner, men temaet var Scandic Hotels først og sist – krydret med presentasjon og smaksprøver fra den nye frokostbuffeten.

Omprofilering på skinner
La det være fastslått: Scandics overtagelse av Rica-kjeden har vært en spennende og konstruktiv prosess – forhåpentlig til det beste for både kunder, nedarbeidere og eiere. Omprofileringen har gått som på skinner – og 3. mars var de to siste hotellene på plass under sitt nye kjedenavn – Elgstua i Elverum –og Hotell City i Fredrikstad. Ja, så raskt har denne omprofileringen gått at da undertegnede skulle i et møte på Rica Olrud ved Hamar rett over nyttår, stod det Brumunddal på veiskiltene før det gikk opp for meg at gamle Olrud nå het Scandic Ringsaker.

Dagen etter Kvinnedagen
9. mars var det salgssjef på Scandic Helsfyr, Ina Aurora Bakkevig som var vertinne, ønsket velkommen og avsluttet med et «Velkommen igjen!». Hun presenterte også kjøkkensjef Hilde Grønvold, en av de ansvarlige for den utsøkte frokosten. Siv Christensen, salgssjef for Scandic i Norge, Hanne Flåkjær, ansvarlig for frokostkonseptet og lanseringen i hele Norge og toppsjefen på Scandic Fornebu, Toril Flåskjær, fylte ut bildet av et Scandic Norge fullt av ambisjoner og pågangsmot. «Spleisingen» av Rica og Scandic minner svært mye om en suksess. Og ingenting er vel bedre?

Kommentarer

Annonse