Annonse

Lufthansas Norgessjef Leo Tonidandel. feirer selskapets 50-års-jubileum etter at Lufthansa og forløperne har vært 90 år i Norge. Aktuelt

Lufthansa feirer 50 år i Norge – Åpner rute til Tromsø

Asiater vil oppleve Nordlyset før de gifter seg

OSLO (Reiselivsavisa) Lufthansa markerte fredag at selskapet har vært 50 år i Norge, og avslørte samtidig at Tromsø-væringene allerede fra 26. november får en direkte lørdagsrute mellom Tromsø og Frankfurt.
Denne ruten gir Tromsø-væringer og andre en kjapp og grei tre og en halv times flytur til Frankfurt, som er et ideelt sted for å komme seg videre til bestemmelsessteder over hele kloden.
Minst like viktig blir den innkommende trafikken til Nord Norge og Tromsø, sier Lufthansas Norgessjef Leo Tonidandel. – Ikke minst er asiatiske passasjerer opptatt av Nordkalotten og det nordligere Norge. Mange unge asiater har som mål å oppleve Nordlyset før de gifter seg.
Lufthansa er en gigant innen internasjonalt reiseliv. Lufthansa-gruppen inkluderer som kjent flyselskap som Austrian, Swiss og Brussels Airline, pluss lavprisselskapet Eurowings, i tillegg til bakketjenester, frakt og annen virksomhet.

 

Kommentarer

Annonse