Annonse

-Det er ikke alltid så mye dyrere å reise lengre, sier salgs- og markedssjef Christer Paulsen i G Travel i Kristiansand. Pressemeldinger

Nordmenn reiser lengre enn før

USA, Thailand og Australia er blant favorittene sommeren 2017.

– Reisevante nordmenn vil gjerne besøke nye steder. Og ofte går turen utover Nordens og Europas grenser, sier salgs- og markedssjef Christer Paulsen i G Travel i Kristiansand. 

 

– Det er ikke alltid så mye dyrere å reise lengre. Kostnadene for to uker rundt Middelhavet er omtrent like store som for to uker til flere fjerntliggende reisemål, sier Paulsen.
USA, og spesielt solsikre Florida, er en familiefavoritt. Her er mulighetene mange: Familieparker i Orlando, strandferie i Fort Lauderdale eller by- og strandferie i Miami.
– Mange legger også inn et cruise i kombinasjon med ferien i Florida, sier Paulsen.
MYE FOR PENGENE I THAILAND Thailand er en annen langdistansefavoritt. Her får nordmenn mye for pengene. Hotellene i Thailand har høy standard og gunstig pris. Er du tidlig ute, får du også gode priser på flyreisen.
– Thailand er egentlig den perfekte kombinasjonen for mange nordmenn: Sol, strender, god mat og hyggelige mennesker, sier Paulsen.
SØKER AKTIV FERIE
Nordmenn på ferie ønsker ikke lenger bare å ligge på solseng. De fleste vil gjerne få litt mer ut av ferien, for eksempel i form av en vandretur, en sykkeltur eller et tettere møte med lokal kultur.
– Mange vil være aktive på ferie og oppleve noe. I Thailand er det populært med storbyferie i Bangkok i kombinasjon med sol, bad og aktiviteter, som en tur i regnskogen med longtailbåt,  sier Paulsen.
KROATIA ØKER MEST
Nå er det ikke alle nordmenn som skal langt i ferien. De tradisjonelle sommerdestinasjonene som Mallorca, fastlands-Spania og de greske øyer, er fortsatt høyst aktuelle.
– Det samme er Italia og Bulgaria. Og Kroatia er destinasjonen som øker mest i hele Europa, sier Paulsen.

G Travel er en norskeid reisebyråkjede med 27 norske, 6 svenske og ytterligere 17 internasjonale kontorer.

Kommentarer

Annonse