Annonse

Radioprogram

Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 42-2020

Lovregulert minstepris på flybilletter vurderes i Østerrike. Grensene til eventyrlige Sør-Afrika er åpne, mens ny teknologi kan redde reiselivet gjennom krisen og vi går igjennom nok en reisebok sammen med Per Roger Lauritzen. Og reiserådene, hvilken fremtid har de ? Dette er stikkordene for denne ukens utgave av nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo.

Vidareide helt nord på Færøyene (foto: dfly.no)

Rolf Forsdahls uketema: Østerrike ønsker lovregulert minstepris for flybilletter på 40 €uro (vel 400 NOK-). Han vil også ta for seg reiserådenes fremtid.

Jan Sollid Storehaug, foredragsholder, IT-guru og seriegründer: Vil hjelpe reiselivsbedrifter og reisemål med å ta ny teknologi i bruk. Dette for å gjøre opphold og opplevelser enda mer verdifulle. Reiselivet har alltid vært langt fremme ved bruk av ny teknologi – og Jan Sollid Storehaug og hans firmaer er klar til å ta nye steg på denne veien.

Per Roger Lauritzen, redaktør av NAFs Veibok og fem andre reisebøker i Norge: Tar for seg en og en bok i fem eller seks program. Hele landet er dekket.

  • Norges beste utsikter – Utsikter som gir innsikt
  • Utenfor allfarvei – Overnattings – og spisesteder med sjel
  • Norges beste bilturer – Spektakulære og innholdsrike
  • Norges beste omveier – Veier til gode opplevelser
  • Norges skjulte perler – Natur-, kultur og turopplevelser over hele landet

Terje Engø, reisejournalist: Har nylig publisert artikkelen «Grensene til eventyrlige Sør-Afrika er åpne» i magasinet Reisefot. Stemmer dette fortsatt og gjelder dette også andre land i Afrika? Hva med forsikringer og hva kan lokke en reisende til Sør Afrika – selv i en Coronatid? Og hva med Corona-smitte i Sør-Afrika?

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER

Kommentarer

Annonse