Annonse

Covid 19

Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 44-2020

Førjulsturer til Hadeland Glassverk, prosjekt «Tømmerruta» på Romerike, norske reisehåndbøker og Rolf Forsdahls uketema, som denne gangen tar for seg forsikringsbransjens råd om ikke å kjøpe fremtidige reiser til “røde land”. Det er stikkordene for denne ukens utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo.

Fra den gang det var travelt i avgangshallen på Alicante-Elche Airport på Costa Blanca i Spania (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls uketema: Forsikringsbransjens utspill om å fraråde kjøp av fremtidige reiser til “røde land”, samtidig som flyselskapene og charterarrangørene lokker med “fleksible billetter” og “fri avbestilling”.

Astrid Finneide, reiselivsutvikler i prosjektet «Tømmerruta»: Dette en en del av hovedprosjektet «Nasjonalt fløtingsmuseum og kompetansesenter for våtmark». På Tømmerruta finner du blant annet mange koselige spisesteder, besøksgårder og gårdsbutikker. Du kan også møte alpakkaer og hjort og prøve klatreferdighetene dine. Du kan også reise med tog på Tertitten museumsjernbane – og spille golf på Losby – for å nevne noe av alt «Tømmerruta» har å by på.

Du kan lese mere om «Tømmerruta» HER

Caroline Francke Berg, markedssjef Hadeland GlassverkGlassverket på Hadeland har vært svært offensive gjennom hele pandemiperioden. Når står julestria for døren og mange reiser på sin tradisjonelle førjulstur til Hadeland Glassverk. Hva kan de vente seg av aktiviteter og attraksjoner for både store og små?

Les mer om Hadeland Glassverk HER

Per Roger Lauritzen, redaktør av NAFs Veibok og fem andre reisebøker i Norge: Tar for seg en og en bok i fem eller seks program. Hele landet er dekket.

  • Norges beste utsikter – Utsikter som gir innsikt
  • Utenfor allfarvei – Overnattings – og spisesteder med sjel
  • Norges beste bilturer – Spektakulære og innholdsrike
  • Norges beste omveier – Veier til gode opplevelser
  • Norges skjulte perler – Natur-, kultur og turopplevelser over hele landet

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER

Lo Pagan - Saltsjøer - Ferieby - San Pedro del Pinatar - Costa Calida -Murcia - Spania
Norwegianfly over Lo Pagan og saltsjøene ved San Pedro del Pinatar – ikke langt fra nå nedlagte MJV – Murcia San Javier (foto: ©otoerres)

Kommentarer

Annonse