Annonse

Programlederen Knut Jeppsson omgitt av fra venstre Per Kristian Johnsen, Rolf Forsdahl og Harald Bråthen Forbruker

NyeReiselivsavisen gikk på lufta i Radio Riks

NyeReiselivsavisen tar steget videre - nå også på radio

YOUNGSTORGET, OSLO (NyeReiselivsavisen) Nå er NyeReiselivsavisen også på radio.  Sist fredag 12. februar gikk vi på lufta for første gang. Stedet var Radio Riks, Oslo, som sender hele døgnet på FM101,1, Oslo. Innslag fra programmet blir lagt ut på RadioRiks.no. Flere reiseprogram blir det med direkte sending fredager fra klokken 14.00.

RadiorikslogoKnut Jeppsson i Radio Riks ledet åpningsprogrammet fredag, og vil ta oss mindre radiovante gjennom programmene også i fremtiden. Fredagens sending ble innledet med en samtale  mellom  Knut Jeppsson og undertegnede der vi i fellesskap uttrykte glede over den nye kanalen. Vi snakket også om Ungdoms-OL og alt som skjer i Lillehammer denne uken.

Norwegian vant sak om Dreamlineren

Rolf Forsdahl fortalte deretter om en sak i flyklagenemda der Norwegian sluttelig vant over passasjeren som klagde over at han ikke fikk reise med Dreamlineren, som han hadde gledet seg til. Hele saken finner du omtalt her i NyeReiselivsavisen. Programleder Jeppsson benyttet også anledningen til utdypende forklaring fra Rolf Forsdahl om flypassasjerenes rettigheter ved blant annet overbooking, forsinkelser, bortkommen bagasje, og mye annet vi kan utsettes for om uhellet skulle være ute.

Egypt opptatt av sikkerhet

NyeReiselivsavisens medarbeider Elsa Grimsmo er i Egypt der turiststrømmen nærmest har stoppet opp etter de senere måneders utvikling med terror og nedskutt fly. Per Kristian Johnsen har intervjuet Elsa Grimsmo og kunne i programmet fortelle om den økte sikkerheten egypterne nå har lagt opp til i håp om å gjenvinne turistenes tillit. Når Elsa er vel tilbake i Norge etter tre uker i Egypt, vil hun ventelig være på plass i et  av de kommende programmene på Radio Riks – på samme måte som hun vil rapportere her på NyeReiselivsavisen.

Spennende fremover

Både i Radio Riks og i nyeReiselivsavisen er vi spent på den videre utviklingen av dette ferske samarbeidet. Det vil utvilsomt bli spennende, og vi vil aldri mangle nyheter fra en reiselivsbransje som satser stort både nasjonalt og internasjonalt. Fortsett å sende oss gode ideer, tips, artikler, pressemeldinger og hva du ellers mener bør ha sin plass i nyeReiselivsavisen og/eller på Radio Riks.

Nesten 20 radiostasjoner er med

Radio Riks er en sammenslutning med nesten 20 lokalradiostasjoner, og reiseinnslagene fra Oslo vil også bli gjort tilgjengelig for lytterne på disse stasjonene. I tillegg til Radio Riks i Oslo. Er følgende radiostasjoner med i Radio Riks-samarbeidet: Hjalarhornet Radio i Seljord, Jærradioen, Kanal 3 Norge,LO Grenland Media, Ordentlig Radio, Radio Ålesund, Radio Atlantic – Ryfylkeradioen, Radio Exact Hamar, Radio Folgefonna, Radio Norsjø Dalane, Radio Haugaland, Radio Puddefjord, Radio Rjukan, Radio Sandnes, Radio Tønsberg, Radio Vest-Telemark og Østlandets Kanal 1.

Kommentarer

Annonse