Annonse

SOV SØTT:Rommene er stilige i skandinavisk design. Aktuelt

Åttende First-hotell i Stockholm

Tidligere "Flyghotellet" gjenåpner i ny drakt 1. januar 2017

Den norske hotellkjeden First utvider stadig porteføljen i Sverige. Det nyeste tilskuddet er Stockholmshotellet First Hotel Brommaplan i nordvestre del av den svenske hovedstaden. Hotellet er det åttende Stockholmshotellet til Firstkjeden og ligger et drøyt kvarters t-banetur unna sentrum. I dette området av Stockholmsregionen ligger mange bedrifter og nærheten til Bromma flyplass er viktig for foretningsreisende, mener direktør Daniel Atteroth i First hotels.

Direktør Daniel Attroth

Direktør Daniel Attroth

Solna, Kista og Sundbyberg er områder hvor First hotell Brommaplan vil være et naturlig knutepunkt, og er også det eneste hotelltilbud på Brommaplan.

Historie

First Hotel Brommaplan ble bygget i 1957 og het tidligere «Flyghotellet», selvsagt p.g.a sin nærhet til flyplassen. Hotellet blir totalrenovert nå og ved åpningen 1.januar 2017 vil hotellet fremstå som lyst og moderne i stilren skandinavisk design. Hotellet får 68 rom og hoveddelen av gjestene vil være foretningsfolk.

I umiddelbar nærhet til hotellet finner man haller for idrett, tennis og svømming og kort vei til en av Sveriges vakreste golfbaner, Drottningholm Golfklubb.

En liten ukjent perle på First Hotel Brommaplan er takterrassen. Her får du flott utsikt over Sveriges hovedstad,et perfekt sted å avslutte en lang møtedag med er forfriskning?

Kommentarer

Annonse