Annonse

Aktuelt

Reis via Changi i Singapore og få 250 kroner

Verdens mest prisbelønte selskap, Singapore Airlines, og verdens beste flyplass, Singapores Changi Airport, forlenger sitt populære transitprogram, og gir alle som mellomlander en voucher på 250 kroner å handle for.

Med den nye avtalen får alle kunder som mellomlander med Singapore Airlines eller SilkAir på Changi lufthavn en voucher til en verdi av rundt 250 norske kroner. Voucheren kan for eksempel benyttes til tax free shopping, mat og drikke eller et to timers opphold i Ambassador Transit Lounge.

changi 4Singapore Airlines´s globale rutenett kombinert med det store spekteret av tilbud på Changi, er attraktivt for reisende fra hele verden.

Wifi, kino, svømmebasseng, butikker og spisesteder

Reisende via Changi flyplass kan også se frem til fasiliteter som gratis WiFi, gratis kino, flere temahager- både innendørs og utendørs samt svømmebasseng. Ved å vise frem boardingkortet kan reisende med Singapore Airlines også få rabatter i flere butikker og på mange av flyplassens spisesteder.

Sjette travleste – 55,4 millioner reisende

changi 3Changi Airport er den 6. mest travle flyplassen i verden, og i 2015 hadde flyplassen rekord i antall reisende med 55,4 millioner passasjerer.  Flyplassen har mer enn 360 butikker og 140 serveringssteder fordelt på tre terminaler.

 

Kommentarer

Annonse