Annonse

Aktuelt

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 10 – 2021

Direkterapport fra Spania, bussturer i Norge – og forhåpentligvis utlandet , Hvordan ser våre kjente og kjære destinasjoner i Spania, Balearene og Kanariøyene ut akkkurat nå og ligger det an til en ny superhelg i Oslomarka ? Dette er noen av stikkordene for Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 10 -2021.

Fra Visby på Gotland (foto: ©otoerres)

Trine Fredrikke Pedersen, markedsansvarlig i turistavdelingen i Spanias ambassade: Hvordan ser våre kjente og kjære destinasjoner i fastlands Spania, Balearene og Kanariøyene ut nå, og hvordan vil de være når vi omsider kan begynne å reise igjen?

Romersk Akvedukt - Nerja - andalusia - Costa del Sol - Spania
Flere tusen år gammel akvedukt fra romertiden ved Nerja på Costa del Sol (foto: ©otoerres)

Erik Eide, Generalsekretær i Skiforeningen: Det går raskt mot påske. Hva har lavere temperaturer og mer villsnø hatt å bety for skiføret i Marka. Blir det en ny superhelg?

Les mer om skiføret i Oslomarka HER

Monica Bergsmark i Finn Carlsen Turistbusser: Bli med oss på tur, lokker Finn Carlsen Turistbusser AS i Aftenposten. Og turene det reklameres for er dagsturer, flere dagers turer i Norge- og «Vi krysser fingrene» – UTLANDET. Og selv om utlandet i denne omgang ikke er så langt av sted, men for et reiselystent folk lar også Skagen, Stockholm, Bornholm og Gotland seg høre.

Hotel - Arkipelag - Soloppgang - Mariehamn - Åland - Hotel
Soloppgang sett fra Hotel Arkipelag i Mariehamn på Åland (foto: ©otoerres)

Les mer om turene HER

Direkterapport fra Spania: Oddgeir Tørresdal, redaktør av reiselivswebben DFLY, har ennå ikke har kommet seg hjem fra Spania. Han rapporterer fra dagens forhold og hvordan livet arter seg akkurat nå, mens han ennå venter på å komme seg hjemover. Hvor strenge er corona-tiltakene? Hvordan ordner han seg best selv, og hva med andre nordmenn og spanjolene selv?

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på  www.RadioRiksOslo.no  og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Playa Torre de la Horadada - Costa Blanca - Spania
Fra stranden i Torre de la Horadada – den sydligste byen på Costa Blanca. I bakgrunnen skimtes den nordligste delen av La Manga på Costa Calida (foto: ©otoerres)

Kommentarer

Annonse