Annonse

Aktuelt

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 11 – 2021

Holmenkollen og Skimuseet, samt påskeferien som nå er bare en uke unna, hva har reisingen betydd for Aftenpostens Mette Bugge som nå forbereder seg til sitt 14 OL som sportsjournalist ? Kan Norse Atlantic Airways lykkes bedre med lavprisfly over Atlanteren enn Norwegian – og hvorfor er ikke flypassasjerer beskyttet mot flykonkurser slik pakkereisekundene er ? Dette er noen av stikkordene for Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 11-2021.

Athens olympiske stadion fra 1896 (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s uketema: Hvorfor er flypassasjerer ikke beskyttet mot flykonkurser slik pakkereisekunder er når reisearrangøren går konkurs?

Hans Jørgen Elnæs, flyanalytiker: Norse Atlantic Airways med blant andre Bjørn Kjos på eiersiden skal fra slutten av året satse på transatlantiske flygninger. Hvor store er muligheten for at Kjos skal lykkes bedre denne gang enn med Norwegian? Hvilke destinasjoner skal det nye selskapet trafikkere og hvor mye vil det koste. Og kan de innenlandske flyprisene komme ned i en “tier” som følge av den skjerpede konkurransen mellom nykommeren Flyr, Wizz Air, Norwegian, SAS og Widerøe?

På vei til Paris med HOP! sin Embraer 170 (ill. foto: ©otoerres)

Erik Eide, Generalsekretær i Skiforeningen: På agendaen står både Holmenkollen og Skimuseet, samt påskeferien som starter om en drøy uke. Hvor styrer skiene generalsekretæren i påsken og har noe tips til de som planlegger å komme seg til fjells i påsken ?

Mette Bugge, sportsreporter i Aftenposten: Rett fra Ski-VM til hjemmekarantene i Bærum. Til sommeren skal hun dekke sitt 14. OL (!) for Aftenposten. Rett over påske kommer 69-åringen med boken «SENIOR, Min vei til et langt og lykkelig arbeidsliv». Hva har reisingen betydd for henne? Er det bare sol og glede? Eller er det noen hverdager også?

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på  www.RadioRiksOslo.no  og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer

Annonse