Annonse

Aktuelt

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 17 – 2021

Lavprisselskapenes kundeservice, informasjon og klagebehandling når det skjærer seg, doblet søkning til Reiselivsfagskolen på Geilo og hvordan står det til på gastronomifronten i Norge ? Dette er noen av stikkordene for Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo i uke 17 – 2021.

Vidareide -Færøyene
Fra Vidareide helt nord på Færøyene (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s Uketema: Lavprisselskapene anklages for å presse sine ansatte til innsats ut over det de har forpliktet seg til å levere. Er dette en trussel mot flysikkerheten?

Thomas Ramdahl, kommersiell sjef i flyselskapet Flyr: Han tar opp utfordringen fra Rolf Forsdahls kommentar i forrige uke der Rolf kommenterte at Flyr gjør seg klar til take off og vil konkurrere på kvalitet og service. Men hva med flybransjen akilleshæl: Kundeservice, informasjon og klagebehandling når noe går galt? Hva har Flyr å stille opp med her?

Kyrre Romuld, lektor ved Norsk Reiselivsfagskole, studiested Geilo: Reiselivsfagskolen kan melde om rekordmange søkere foran neste studieår. Antall søkere i Samordnet Opptak er fordoblet fra 34 i 2020 – til 69 nå i 2021. Dette til tross for at reiselivet har lagt bak seg et historisk dårlig år. Hva er forklaringen ?

Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Norsk Gastronomi: Hvordan er situasjonen for næringen, og hvilke positive tanker har han om hva vi kan glede oss til på matfronten i Norge bare pandemien slipper taket?

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Sumburgh Hotel - Shetland
Sumburgh Hotel ligger ved ruinen av den gamle norrøne bosetningen Jarlshof på Shetland – bare noen kilometer fra øygruppens hovedflyplass (foto: ©otoerres)

Kommentarer

Annonse