Annonse

Aktuelt

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 33 -2021

Stadig flere europeiske reise og utelivsaktører med vaksinekrav til kundene, Arendal – Norges viktigste by denne uken, nytt prosjekt skal få turistene til å redusere bilbruken mens de er i Lillehammer-regionen og hvorfor er det så viktig å trekke internasjonale kongresser til Norge ? Det er stikkordene for Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 33 -2021

Sommerskuta - Statsraad Lehmkuhl - Molviga - Vistnes - Randaberg - Norge
Sommerskuta Statsraad Lehmkuhl passerer Molviga og Alsteinen i Håsteinfjorden mellom Vistnes og Børaunen på Randaberg utenfor Stavanger. I bakgrunnen skimtes Karmøy og deler av Kvitsøy – Norges nest minste kommune (bilde: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s UkeTema: Flere og flere reise- og utelivsaktører i Europa lar kun fullbeskyttede personer bruke deres tjenester. Kommer dette til Norge, og er det greit, sett med juristens øyne?

Elisabeth Alethe Bugge, kongressansvarlig i Innovasjon Norge: Hun er ansvarlig for kongresseminar under Arendalsuka sammen med Visit Oslo, Visit Bergen, Visit Region Stavanger, Visit Bodø, Visit Tromsø og Visit Kristiansand. Stikkord: Hvorfor er det viktig å trekke kongresser til Norge? Hva kan Innovasjon Norge og Visitene bidra med? Hva har vært nyttigst for deg (Elisabeth) under Arendalsuka?

Kristin Prøven, prosjektleder og bærekraftansvarlig i Visit Lillehammer: Lillehammer-regionen er blant Norges største destinasjoner for eiere av fritidsbolig og kommersielle turister. Visit Lillehammer og seks deltagende kommuner har som mål at tusener av turister skal redusere bilbruken mens de er i regionen.

Harald Bråthen med rapport fra Arendal – Norges viktigste by akkurat nå

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer

Annonse