Annonse

Aktuelt

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 8 -2021

Coronapandemiens reiserestriksjoner har betydd kroken på døra for mange små og mellomstore reisearrangører, ny Vy-app gjør det enklere å reise kollektivt til Hemsedal og hva med USA som reisemål etter fire år under Trump ? Dette er noen av stikkordene for Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 8 -2021

4 juli - Sheldahl - Iowa - USA
4. juliparaden i den norskamerikanske småbyen Sheldahl i delstaten Iowa (arkivbilde: ©otoerres)

Rolf Forsdahls uketema: Stengte grenser fører til at alt for mange små og mellomstore reisearrangører må kaste inn håndkledet. Dette går ut over de organisasjonene som representerer disse virksomhetene, både nasjonalt og internasjonalt. Hva betyr dette på sikt?

Richard Taraldsen, Destinasjon Hemsedal: Godt samarbeid mellom lokale krefter og Vy gjør det nå enkelt å komme seg til og fra Hemsedal med buss, tog og taxi. Hele reisen kan planlegges, bestilles og betales gjennom Vy sin app. Hemsedal frister med skientusiastene medsine 53 bakker, 21 heiser, snowparker, skicrossarena og et stort barneområde.

Widar Jensen, American Adventures: Refleksjoner om USA som reisemål under og etter Trump. Har en splittet nasjon fått negative konsekvenser for vertskapsrollen? Og er det noen av nordmenns favorittdestinasjoner i USA som i tilfelle er mer utsatt enn andre? Hvilke steder og ruter er mest populære blant norske USA-turister ? Widar Jensen har solgt USA-reiser i over 40 år og han har på sine over 160 reiser til landet besøkt samtlige 50 delstater flere ganger !

Han harr også drevet interesseorganisasjonen Discover America i 22 år.

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på  www.RadioRiksOslo.no  og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Kommentarer

Annonse