Annonse

Radioprogram

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo

78-åring klar for ny lederjobb i norsk reiseliv, sesongstart med nyheter på Hadelands Glassverkkulturscenen Salt planlegger over 340 arrangementer i år og det blir oppsummering av en kortferie med bil til Lindenes og den kjente restauranten «Under». Det er stikkordene for Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo uke 21 – 2021.

På middelaldermarked i den gamle kongebyen Orihuela i Spania (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s Uketema: Han forteller on sin kortferie med bil til Lindesnes for å spise på den kjente restauranten «Under».

Erlend Mogård-Larsen, kultursjef for kulturscenen Salt i Oslo: Han mener at en dag med mindre enn fire arrangement, er en skuffende dag. Dette året er det planlagt 341 arrangementer på kunst- og kulturstedet som er veldig godt tatt i mot i Oslo. De opprinnelige skjortene som vaiet i vinden, er nå blitt til filleryer. Og har du lyst på sauna, så er det nå ikke mindre en seks badstuer å velge mellom.

Caroline Francke Berg, markedssjef Hadeland GlassverkPå Hadeland har de åpnet sesongen for fullt med en ny attraksjon: Galleri 2 med utstillingen Monet & Friends, Life, Light & Colour. Ellers er det masse spennende for både store og små, inkludert Barnas bondegård, lek sjørøver, kos i parken og på brygga, glassblåsing, showroom for belysning, spisesteder og mye mer. Caroline har den store oversikten.

Tove Voss, Norges ubestridte elvecruisedronning: 78-åringen er nå klar for en ny lederjobb som leder for elvecruise og cruise i nyetablerte Elite Travel som eies av rederiet R.G. Hagland i Haugesund.

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Robåt - Stenebynäs - Iväg - Dalsland - Vest-Sverige
Den gamle “kirkebåten” på innsjøen Iväg i Dalsland (foto: ©otoerres)

Kommentarer

Annonse