Annonse

Forbruker

Supplerer årets opplegg med nye, kreative ideer

Vi tenker ikke å gi oss med dette, sier Merete Falch i Reiselivsmessen til NyeReiselivsavisen. –Allerede til høsten planlegger vi et slags «kick off» der bransjen møtes til et kreativt forum der vi ser hva som kan tjenes bransjen enda mer.

OSLO (NYEREISELIVSAVISEN) Kommende helg er det klart for reiselivsmesse i Stavanger Forum, etter at Bergen og turnhallen i Landås ble unnagjort sist helg. Vinterens «turne» avsluttes i Runarhallen i Sandefjord neste helg. Over 40.000 besøkende ble registrert under messen på Fornebu, mens tallet for de tre messene utenfor Oslo-området normalt ligger mellom 8000 og 11000  besøkende. Dette er arrangørene meget godt fornøyd med.

-Men vi tenker ikke å gi oss med dette, sier Merete Falch i Reiselivsmessen til NyeReiselivsavisen. –Allerede til høsten planlegger vi et slags «kick off» der bransjen møtes til et kreativt forum der vi ser hva som kan tjenes bransjen enda mer. Vi kan ikke sette oss ned og være fornøyde. Vi må stadig være på offensiven, og dette kick off-arrangementet er et ledd i den videre satsingen.

Road trip til Ålesund, Trondheim og Tromsø?

-Vi sysler også med tanker om å utvide satsingen vår til å gjennomføre enklere road trips til byer som Ålesund, Trondheim og Tromsø, sier Merete Falch. Ennå er ingenting spikret, men det er klart at flere byer kan være modne for en reiselivsmesse i noe mindre format. De fleste ønsker å få gode ideer til hovedferien sin om sommeren, og selv om de fleste er flinke til å orientere seg på nettet, er ingenting so m å møte ekspertene ansikt til ansikt.

Kommentarer

Annonse