Vinn unik opplevelse med luftballong over Litauen

Denne konkurransen #OverLitauen har sluttet

Vinn en reise for to med luftballong og middag over Litauen – inkludert fly tur-retur fra Oslo – og to overnattinger på hotell. 

Ta et bilde av Litauen-bilen eller noe annet du forbinder med Litauen, og del bildet på Instagram med emneknaggen #OverLitauen. Vinnerne trekkes 31. august, og offentliggjøres på facebook-siden «Opplev Litauen» og her i www.NyeReiselivsavisen.no . Dessuten blir vinnerne varslet direkte fra kommunikasjonsbyrået Lynx Porter Novelli som gjennomfører konkurransen på vegne av den litauiske stats turistkontor.

Se for deg dette: Et luftig svev over Vilnius, den største middelaldergamlebyen i hele Sentral- og Øst-Europa. Under deg ser du sjarmerende arkitektur og frodige og grønne  parker mens du svever over hele himmelen som en fugl.
Stiger mot himmelen
Du har ikke en eneste bekymring i hele verden. Det eneste du trenger å tenke på, er å puste inn den friske luften, mens du beundrer Litauens skjønnhet under deg. Den eneste lyden som forstyrrer den drømmeaktige tilstanden, er brenneren som får luftballongen til å stige mot himmelen. Dette er ikke en drøm, les hvor vidunderlig det er å fly i luftballong over Vilnius!
Svever over historisk bysenter
Sommeren er høysesong for luftballonger i Vilnius. Byen har over tid blitt kjent for ballongturene sine. Det som er så unikt for Vilnius, sammenlignet med andre byer, er at ballongene kan sveve rett over det historiske bysenteret. Vinnerreisene vil bli gjennomført i september, og ballongene som er valgt ut, er blant de mest moderne og sikre. Selve luftballongturen varer en time, men hele opplegget er beregnet til tre timer fra 18.00 til 21.00 – inkludert forberedelser og opplæring av deltagerne.
Værforhold avgjørende Luftballonger kan bare fly når værforholdene er stabile, og selskapene har svært strenge regler for når det er trygt å fly. Sikkerheten kommer først! Ha på deg komfortable klær eller lue for å beskytte deg mot varmen fra brenneren over deg. Når det gjelder temperatur, er det ingen grunn til å bekymre seg over at det skal være kaldt. Vi anbefaler å bruke det du ville hatt på deg på bakken, men unngå nylonjakker og dropp de høye hælene.
Weekendtur med vennegjengen
Skulle du ikke vinne en av ballongturene til Litauen, er det mange andre muligheter for en rimelig og opplevelsesrik weekendtur med vennegjengen. Eller med kjæresten. Eller andre du liker å reise sammen med. Litauen er det største landet i Baltikum og har svært mye å by på av både kultur, natur, uteliv, spisesteder. spa, shopping og andre opplevelser. Men akkurat nå har du muligheten til å vinne en flott weekend for to – med reise fra Oslo, ballongmiddag og overnatting inkludert. Del bildet ditt på Instagram med emneknaggen #OverLitauen. 31. august vet du om du er en av de heldige vinnerne!

Annonse