Annonse

Foto: Stockbilde Pressemeldinger

Stevnemøte i verden beste klima på Kanariøyene

Reiser til Kanariøyene for kortere pauser i hverdagen har fått økt popularitet. Stedet med det beste klimaet i verden når som helst på året.

  • Kanariøyene – syv destinasjoner i én der alle par kan lage sitt eget skreddersydde opplegg
  • Med det beste klimaet i verden er Kanariøyene det perfekte reisemål for forelskede par 
  • Øygruppen er et reisemål der du kan «skinne igjen«. Uslåelig utvalg av overnattingssteder gjør de syv øyene til optimale steder for romantiske stevnemøter

Hvis du ønsker å reise og er lei av vinterkulda, er Kanariøyene det perfekte alternativet. Øyene tilbyr det beste klimaet i verden, og har under sin sol uendelige muligheter for nytelse. Hver øy har sin egen personlighet og ulike aktiviteter, og tilbyr muligheter for revitalisering som bør passe for enhver smak:

Gran Canaria:
Er kjent som «miniatyrkontinentet» og er et unikt reisemål for par som søker et fristed hvor de kan koble av fra hverdagen. Øya er en liten verden delt i to. Den sørlige delen er perfekt for sol og strandliv, mens landsbygda spiller hovedrollen i nord. Man kan enten svømme eller sole deg i Maspalomas, ta fotturer blant palmelunder eller se på solnedgangen fra klippene. Gran Canaria tilbyr romantikk for enhver smak. Blant de mange alternativene av hoteller, er et av de vakreste stedene der voksne trives, Seaside Gran Hotel Residencia, et 5-stjerners grand luksushotell som ligger i Maspalomas og som tilhører den eksklusive internasjonale gruppen «The Leading Hotels». I tillegg til å være et hotell for voksne, og perfekt for par, har hotellet bare 94 rom fordelt på flere villaer, noe som gir en intim atmosfære. Hotellet har saltvannsbassenger med undervannsmassasje, et komplett velvære og spa-senter og golfbaner i nærheten, samt andre tjenester for par som vil nyte ferien.

Et annet alternativ er Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel, som ligger sør på øya og i nærheten av strendene i San Agustín og Las Burras, og de fantastiske sanddynene i Maspalomas. Et av høydepunktene på dette flotte hotellet er restauranten Gorbea, der du i tillegg til å nyte utmerket baskisk mat, også kan nyte en fantastisk utsikt over havet.

Tenerife:
Øya har unike severdigheter for dem som ønsker å tilbringe ferine der. Her finner vi den høyeste toppen i Spania, vulkanen Teide, samt endeløse muligheter for fritids- og – friluftsliv.. Dette er også en av de mest imponerende og romantiske stedene i verden for stjernekikking. For å nyte denne unike opplevelsen er et av de mest anbefalte steder å bo Las Cañadas del Teide Parador Hotel, som ligger i nasjonalparken Teide.

Du kan besøke arkeologiske steder eller gå fotturer, koble av fra verden og tilbringe tid alene for å nyte de mange forskjellige romantiske områdene. Det finnes også mange ulike alternativer nærmere stranden for par som ønsker å slappe av og nyte solen ved et hotell kun for voksne, slik som Sir Anthony Hotel som ligger i den sørlige delen av øya på Playa de Las Américas. Hotellet har spa, bassenger, restauranter… alt et par trenger for et romantisk opphold.

La Gomera:
Hvis én øy hyller kjærligheten, så er det La Gomera. Å tilbringe tid i naturomgivelser som Garajonay nasjonalpark, navnet som kommer fra kjærlighetshistorien mellom prinsesse Gara og Jonay, får garantert romantikken til å blomstre.. Parken byr på mange ulike former for opplevelser: gåturer, vakre solnedganger, utrolig utsikt – havet av skyer er vel verdt å se fra Mirador de Los Roques i San Sebastián de La Gomera – fosser, og eventyrlige skoger. Opplevelser som er enda bedre når de nytes med den spesielle personen i ditt liv.

Soloppgangen er også svært romantisk på La Gomera, med havet og Teide mot øst. Blant de mange forskjellige bo-alternativene på øya kan Parador de La Gomera nevnes, med sine imponerende bassenger og hager. Et flott sted å bo for å kunne nyte alt La Gomera har å tilby.

Lanzarote:
En unik blanding av lavalandskap og vulkansk aske med hvite strender og turkis vann, er hva Lanzarote tilbyr av omgivelser. Dette er et landskap fra en annen verden, og det etterlater ingen besøkende likegyldige. For dem som ønsker å nyte arkitekturen av den store César Manrique, er et besøk til Los Jameos del Agua eller The Cactus Garden et godt tips.

For en voksenferie på en øy med kontraster og avant-garde design som harmonerer perfekt med det lokale landskapet, er et av flere flotte hotellalternativer Meliá Salinas Hotel. Et 5-stjerners grand deluxe hotell med rom og villaer som kan nytes «All Inclusive» for par hvis eneste bekymring er å nyte hverandres selskap i hotellets bassenger, den sovende lagune eller den botaniske hage.

El Hierro:
Den minste av øyene i øygruppen skjuler overraskende områder mellom det vulkanske fjellandskapet og det blå havet – unike landskap bestående av vingårder, plantasjer eller furutrær. Erklært som en del av UNESCOs World Network of Biosphere Reserves, er El Hierros landskap og havområder flotte områder for par.

Overnatt gjerne på Parador de El Hierro rett ved strandpromenaden og nyt utsikten over havet omgitt av frodig landskap. Romantikken er sikret for dem som søker utendørs på denne intime øya, og du finner til og med romantikk under vann på flotte steder som La Restinga Marine Reserve.

La Palma:
Kjent som «Isla Bonita» eller «Den vakre øya» er et idyllisk reisemål. Fargene på denne øya er unike og blander det grønne fra skogen med de brune nyansene fra de vulkanske områdene, og vulkansk sand på strendene med krystallklart vann. Et besøk i La Caldera de Taburiente nasjonalpark er en av de største attraksjonene du kan oppleve på øya. Astronomiturisme er også blitt en stor hit, der mangel på lysforurensing gjør øya til et ideelt sted for stjernekikking.

For par som søker strender, vil Puerto Naos og Los Cancajos ta pusten fra alle og enhver.
 Blant alternativene for overnatting på øya anbefales den gamle sukkerplantasjen fra 17-hundretallet, Hacienda de Abajo Hotel, for et dypdykk i lokal kultur. Det er det perfekte stedet for å få et innblikk i essensen av øya, omgitt av en imponerende hage og nær havet i det historiske sentrum av byen Tazacorte.

Fuerteventura:
Med 150 km hvite sandstrender er denne øya perfekt for dem som ønsker å dyrke kjærligheten, mens man slanger seg på en solseng. De spesielle områdene inkluderer stranden Cofete, Las Dunas del Corralejo og Isla de Lobos naturreservat. En blanding av naturlig sjarme og sol-og-sand gjør øya perfekt.

Overnatting på Fuerteventura som passer godt for voksne, finner du på R2 Romantic Fantasia Suites Design Hotel & Spa Wellness. Dette hotellet ligger i Tarajalejo på den sørlige delen av øya og har moderne, minimalistiske rom som står i kontrast til det lokale landskapet. Par som bor her kan også nyte disco, jacuzzi eller en romantisk middag med stearinlys på rommet.

Om Kanariøyene
Kanariøyene er stedet med det beste klimaet i verden for å nyte fantastisk ferie når som helst på året. Består av syv forskjellige og unike øyer, og det er et ideelt sted å komme vekk fra rutinene, lade batteriene og komme hjem med kropp og sinn fornyet. Strender, vulkansk natur, den levende og gjestfrie måten å leve på og muligheten til å velge mellom alle typer friluftsliv, samt et utvalg av kvalitetsovernattinger og fritidsaktiviteter, gjør at de fleste besøkende kommer igjen og igjen.

Om Promotur- Turismo de Canarias
Promotur Turismo de Canarias er organisasjonen som er ansvarlig for markedsføringen av destinasjonen Kanariøyene. Opprettet i 2005 som et offentlig selskap og har som viktigste mål å studere, differensiere og kommersialisere det brede turisttilbudet som Kanariøyene gir, sammen med resten av organisasjonene knyttet til turistnæringen på øyene.

Pressekontakt:
Lynx Porter Novelli: Lars E Elfstrand
+47 23 13 14 80 / +47 95 15 19 72 / lars@lynx.no @PN_Turismo
Følg Kanariøyene og #Onthedraw på sosiale medier!
Kanariøyene – www.hellocanaryislands.com / www.thebestclimateintheworld.comKommentarer

Annonse