Annonse

Scandic-frokosten, med alt hva hjertet og maven begjærer. Reisemål

Scandic-frokosten – mer enn lun leverpostei – men det også

Frokosten til Rica Nidelven var viden kjent. Da Scandic fjor overtok Rica-kjeden, var nettopp Rica-frokosten noe av det viktigste å verne om og ta med videre. Nå har frokostspesialistene i både Scandic og tidligere Rica slått seg sammen og laget en frokost med det beste av det beste – den nye Scandic-frokosten. Og den er vel verdt en overnatting – og litt til!

Oslo/Stavanger/Lillehammer (nyeReiselivsavisen)

Reiste kvelden før for Rica-frokosten
En kollega vedgikk en gang at hun hadde reist kvelden før til et morgenmøte i Trondheim, bare for å få med seg den nydelige Rica Nidelven-frokosten. Også undertegnede setter pris på en lang og god frokost, noe som også kan ha hatt betydning for hotellvalg i både inn- og utland.

Scandic-ledelsen er ikke et sekund i tvil om betydninen av en fyldig og supergod frokost. Scandic har nå kjørt et eget landsomfattend prosjekt og lansert den samme Scandic-frokosten ved alle sine hotell. Ja, i forrige uke lanserte kjeden til og med en egen landsomfattende frokostdag – og jeg er overbevist om at gjesten ga topp score.

Lun leverpostei – og bløtkokte egg
Undertegnede kunne glede seg over tre Scandic-frokoster på en uke rett før påske – og enda en i Lillehammer i helgen der ærverdige Rica Victoria nå var blitt Scandic Victoria. Første test av den nye frokosten fikk vi ved en kundepresentasjon på Scandic Helsfyr i Oslo en mandag. Så den derpå følgende lørdag i nye Scandic City i Stavanger. Vi kom tidlig på lørdagen til Stavanger for barnedåp søndag.

Den mystiske bløtkokte egg-maskinen i Stavanger

Den mystiske bløtkokte egg-maskinen i Stavanger

-Vil dere ha frokost, så rekker dere det, sa resepsjonisten da vi tumlet inn rett fra Sola. Det var et tilbud vi ikke kunne motstå. Søndagspiste vi Scandic-frokost igjen – og i all beskjedenhet – denne frokosten inneholder ALT. Selv er jeg særlig svak for den lune leverposteien som produseres av den tradisjonsrike Stavanger-bedriften Idsø – også kjent for sitt kjøtt- og delikatesseutsalg.

En spesialinnretning som holder bløtkokte egg bløte gjennom hele dagen, er også et ekstra pluss for oss bløtkokte egg- entusiaster.

Også Norges Idrettsforbund
Ja, her er noe for enhver smak. Kanskje derfor også Norges Idrettsforbund (som er sponset av Scandic) også har lagt sitt årsmøte i juni til Scandic Nidelven? Med denne frokosten er tingdeltagerne sikret den best tenkelige starten på dagen – og da glir nok forhandlingene desto greiere – skulle vi tro!

Da sees vi ved frokosten ved Nidelven, i Stavanger, på Helsfyr, på Lillehammer –eller hvor det skulle være.

God frokost!

Kommentarer

Annonse